Najdi forum

Kaj pa noge?

Živjo! 🙂 Najprej se moram pohvaliti da sem že kar precej shujšala in se mi je vidno zmanjšal obseg trebuha in tudi nog in čez kavbojke izgledajo super ampak zdaj že začenja poletje. Ne predstavljam si kako bom izgledala v kopalkah.. Noge imam napmreč čisto bele in polne celulita. Zgledajo totalno grozno. Barvo se da rešiti z kakšno porjavitveno kremo ali celo solarijem (kaj predlagate?) ampak celulit?? res ga je velik in je zelo očiten. Prosim pomagajte mi.! So mogoče kakšne kreme ki res pomagajo?

Kar jaz vem je viden rezultat predvsem od telovadbe. Sicer so pa sporočila o celulitu različna. Od tega, da naj bi ga bilo nemogoče odstraniti razen z liposukcijo, do tega, da pomaga tresenje z “mašinco”.
Čim več teka in hoje svetujem. Verjetno se pa ne bo tako hitro vse odstranilo in nekaj celulita tudi če ostane čez poletje, boš pač morala preživeti. Saj ni treba, da si idealna, za se dol dat.

glede na to, da imamo doma poklicnega maserja, vam lahko zagotovim … ni masaže, ki bi odpravljala celulit …

preden skočite v luft vsi vikend maserji in lastniki salonov, ki to storitev tržite… bom povedala še drugače …
masaža lahko pomaga, da je celulit za nekaj časa manj viden … pomaga k prekrvavitvi in boljšemu počutju … ker se koža premasira še z raznimi olji, je učinek lahko zelo prijeten na oko …a celulit ostane v enaki količini, kot pred masažo …

tako da gibanje, tek, hoja, aerobika, ter zmanjšan vnos OH v prehrani, dolgoročno pomagajo pri glajenju podkožja …
celulit je pač del vsake ženske, le pri aktivnih predstavnicah, ki imajo več mišic, je manj ali ni opazen, pa tudi manj ga imajo …

ponavljam, masaža blagodejno vpliva na telo in si jo le privoščimo … le čudežev v zvezi s celulitom brez ustrezne prehrane in gibanja, ne bo …

sončen vikend vsem skupaj 🙂

do poletja in do kopalk je vendarle še kar nekaj časa …
poskusi z vajami izpadni korak in počep …

http://www.aktivni.si/fitnes/vaje/izpadni-korak/

http://www.aktivni.si/fitnes/vaje/video-pocep/

vsekakor pomaga dnevno mazanje teh predelov z kremo (katerakoli hranljiva bo ok, ali kako dobro olje) in gnetenje v krožih in navzgor … a se brez telovadne ne bo učinka …

srečno 🙂

Živ Celulitka!

Tudi sama sem imela malo morje celulita, predvsem na stegnih in riti. Naj povem, da odkar sem začela z dieto in rekreacijo (tek), se je le-ta zmanjšal sigurno za 85%. Praktično ga je vsak dan manj 🙂
Torej- manj OH in teeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Pa srečno!

Odvisno je tudi ali gre za ”mehak” ali ”trd” celulit 🙂
Mehak nastane pri ženskah, ki niso aktivne in je veliko bolj viden, vendar se ga da hitreje znebiti, medtem ko trd nastane pri aktivnih ženskah, se manj vidi in se tudi težje odstrani 😉

če se moj celulit ne vidi, je pravzaprav vseeno, kako ga imenujemo 🙂

Osebno sem preizkusila kar nekaj krem proti celulitu in lahko rečem, da nobena ne odpravi celulita. Pomaga pa, da koža postane mehka in gladka, imam občutek, da bolj kot navadne hidratante kreme. Pa da se zaradi hujšanja preveč ne povesi. Tako, da zdaj uporabljam 3 različne kreme (odvisno katera je v akciji :DDD).
Itak imam zelo suho kožo in se moram vsak dan po tuširanju namazati, zato je vseeno ali se z mlekom, oljem ali kremo proti celulitu.
Poskusila sem tudi z masažami, efekt pa je točno tak kot je omenila Vesna. Zato se raje sama zmasiram po teh delih, na masažo pa hodim za sprostitev.

Jaz se strinjam z Alim, tek res zelo pomaga. Prepričala sem se pri sebi, odkar redno tečem+hitro hodim cca 6 km, celulit majnši sigurno, jaz se še po teku zmasiram z mlekom Garnier in masažnim aparatom.

Meni se je celulit zmanjšal po dobrem mesecu teka in hoje 6 x na teden. Preizkusi nebo ti žal, če imaš rada svoje telo.
Rena

New Report

Close