Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kaj pa Justov deodorant?

Kaj pa Justov deodorant?

Tiste, ki prodajate Just, a prosim katera pogleda glede na spodnjo temo o nevarnosti raka, ali imajo vaši deodoranti tudi Aluminum Clor. ali ne? Me res zanima! Pa ne iz kake hudobije, prosim leto. Sem uporabnica in cenim te izdelke. Ampak deo si nisem še nikdar kupila.
M

Mojca Berdnik Vozel

Moj Justov slezenčev roll on ima tudi to sestavino notri.

Jaz sem se odločla, da bom vse te anti-perspirante še naprej uporabljala, ker z nečim se moraš mazat (vsaj jaz), da se ti ne poznajo na majčki tisti grdi fleki! Mislim, pa da je to spet eden tistih emailov (sem ga tudi jaz dobila na mail), ki mu ni glih za verjet.

LP, ina

Te sestavine pa nimata Disodor Cream in Deo od “Amazing”, ne vsebujeta prespirantov, temveč delujeta neposredno na vonj telesa in ne vplivata na naraven proces transpiracije. Njihovih izdelkov se ne da kupiti v trgovinah, telefon sedeža podjetja je 01/2839-240, naslov Mivka 27, Lj.

Lp, S.

Brez aluminija so tudi deo kristali, vsaj na deklaracijah piše “brez škodljivega aluminija”.

LP, Medeja

New Report

Close