Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja kaj obleči za na poroko?

kaj obleči za na poroko?

Povabljeni smo na poroko in v moji omari ni nič primernega.
Niham med nakupom črno-črtastega hlačnega kostima ali nečesa drugega (neke obleke ali krila). Kostim bi namreč še kdaj oblekla, medtem ko oblek in kril ne nosim.
Kako bi se ve oblekle?

LP
P.R.

Po moje je škoda kupovati nekaj, za kar zagotovo veš, da tega več ne boš nikdar oblekla. Ne vem, če bi se v tem tisti dan tudi dobro počutila.
Po moje pa je ravno počutje najpomembnejše. Glede na to, da to ni tvoja poroka, bosta verjetno v središču pozornosti nevesta in ženin, in se najbrž s tvojimi oblačili ne bodo preveč zaposlovali, razen, če boš močno izstopala (+ ali -). Kupi nekaj v čemer se boš zares dobro počutila in ti bo še kdaj prav prišlo.

kupi si nekaj običajnega, kar boš lahko nosila tudi kasneje (ali pa najdi nekaj v omari) – na glavo pa si daj klobuk – to te bo naredilo posebno in šik in prav za poroko! jaz vedno uporabim to zvijačo s klobukom in vedno sem opažena in drugačna, čeprav v običajnih in starih oblekah…

črn črtasti hlačni kostim, ene polškornje ali čevlje z ostro špico spredaj in zadaj, pa navadna bela bluza z globljim izrezom……….to jest sanjam, pa nimam dnarja, zato le dej…..

Po mojem pa črnina ni primerna za na poroko, še posebej ne na sončen dan.

Lp,
Katarina

zakaj pa ne črna barva? jaz bi jo npr. kombinirala z živo rdečo (baje je letos ful moderna – sem brala ravno v reviji moja poroka – mimogrede: tudi jaz se oktobra poročim). zakaj bi pa vedno morali biti po “predpisih klasike” !

Tudi jaz sem bila pred kratkim na poroki. Obrni se na modno oblikovalko Suzano Šisernik, ki ima atelje na Petkovškovem nabrežju. Res krasno oblikuje in tudi izdelajo zelo kvalitetno ženska oblačila.

New Report

Close