kaj nej naredim?
Zdravo!
Pred približno pol leta sem spoznal na potovanju dekle, s katero sva tudi kasneje v sloveniji obdržala stike, zadnje tri mesece pa so ti stiki postali intezivnejši,v smislu da hodiva na izlete, na pijačo, v kino itd, tako da sva postala dobra prijatelja in slišiva se vsak dan po telefonu,mejlu smsju. Zadnje čase pa se pri meni pojavljajo določeni občutki do te osebe in mam občutek da sm se zaljubil v to dekle in zdej ne vem kaj naj naredim, ali naj ji to povem in mogoče s tem ogrozim prijateljstvo, ali naj bom tiho, pa zadržim zase in to enostavno prebolim in pozabim in še naprej ohranjam dobro prijateljstvo. Mam pa občutek (sicer lahko občutek vara) da je mogoče tudi z njene strani podobna zadeva in zdej čakava kdo bo prvi k bo začel in povedal kako pa kaj. Zdej vas sprašujem : Ali naj ji povem za svoje občutke? Ne bi pa rad pa zgubu to kar imava sedaj.
Lep pozdrav,
V življenju je pač tako, da vseh stvari ne moremo imeti, lahko pa imamo srečo in se dve združita iz prijateljstva v ljubezen.
Kako pa lahko to ugotoviš, samo tako da izpoveš in čakaš na rezultat.
Bodi to kar si in predvsem iskren, vsak rezultat pa sprejmi mirno in z nasmehom na obrazu.
Če bo odgovor negativen, pač ne bo niti prijateljstva, ker je zelo težko nadzorovat čustva, ker samo iz ene strani gre bolj težko. Če pa bo pozitivno, potem pa se samo trudi še naprej, da bo še lepše.
veliko sreče želim
primož
na tvojem mestu bi povedala, kaj čutiš. Tako boš vsaj vedel, da si nekaj naredil za to, pa še na jasnem si boš glede te zadeve.
Če (slučajno!) ona ne bo za to, da vajino zvezo poneseta na intimnejši nivo (mislim, da je prav to tvoj največji strah), mislim, da odnos ne bo preveč ogrožen, če se boš do nje obnašal tako kot si se doslej. Če boš lahko prenesel zavrnitev(če se seveda zgodi!), in se tvoj odnos do nje ne bo spremenil (to pomeni, da ne boš užaljen, če te zavrne in da je ne boš skušal prepričevat, da pa vendarle poskusta ipd), potem pač lahko nadaljujeta kot doslej. Če pa bo za… tu pa mi ni treba razmišljat dalje, ane 😉