Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Partnerska in družinska posvetovalnica kaj narediti proti ženski ki prenaša laži

kaj narediti proti ženski ki prenaša laži

res več ne vem kaj narediti! ko je človeku najlepše v življenju se najde nekdo, ki blati druge ljudi.naj omenim. ženska je brezposelna, ne dela nič drugega kot opravlja ljudi vse povprek…mene zelo boli ko slišim kaj govori o meni. povrh tega si je izmislila, da moj oče vara mojo mamo..kar sploh ni res..naj povem, da živim v majhnem kraju, da se itak vse izve, ampak ni treba pa spravljat ljudi v slabo luč z lažmi.. res me boli, ker se potem midva z možem, doma kregava zaradi te babe zmešane..
razmišljala sem, da bi jo pisno obvestila naj preneha, če pa en bo druge pa preko sodišča..kaj menite! jaz mislim, da nima nihče pravice blatit drugih ljudi…

pomagajte z nasveti, ker mi je res hudo

O morali pri takem človeku je škoda izgubljati besed. Lahko ji pismeno sporočiš da boš vložila zasebno tožbo zaradi obrekovanja, kolko pa bo to imelo učinka, pa je že druga zgodba.

Na splošno nimaš kaj veliko za narediti, pač je to tipično in niti ne redko, je pa nadležno.

Sej a se čudiš,to je slovenski nacionalni šport poleg zavisti-oparvlanje

Na tvojem mestu nebi storila nič,živi in se ne pusti motiti z neumnostmi,opravljivcu pa tako ali tako nihče ne verjame, to opravljivec samo misli,da mu.Tako kot opravlja tebe,opravla tudi vse ostale v mestu -pa naj,briga te,živlenje je prekratko da bi si krajšali čas z babam tračaram.
Vidva se samo fino nasmejta na njen račun.
Srečno

Pozdravljeni!

Veliko jeze je čutiti iz vašega pisma. Ljudje smo zelo ranljivi na govorice drugih, še posebno če so laži. Če omenjena gospa veliko razmišlja o drugih pomeni, da za njo ne ostane veliko prostora. Najverjetneje je v veliki stiski. Opravljanje drugih je nesposobnost biti v stiku z lastnimi čutenji. Tudi vidva se veliko ukvarjata z njo in z njenimi praznimi govoricami in s tem izgubljata svoj odnos in vajin intimni prostor, ki je namenjen samo vama. Ta gospa nima nobenega vpliva na vaju, razen toliko, koliko ji vidva dovolita. Kako to, da ima ona takšno moč, da se vidva zaradi nje prepirata? Ko boste razmejili, da govorice in odnos, ki ga ima ta ženska, odslikavajo zgolj njo in njeno stisko, vam ne bo več pomembna. Preprosto s z njo več ne boste ukvarjali. Saj ste vi, vaš partner in vajin odnos, pomembnejši od praznih govoric.

Sabina Stanovnik
spec. Zakonske in družinske terapije

Sabina Stanovnik spec. Zakonske in družinske terapije Midva-Zakonski in družinski center, Ptuj Tel: 030/333-009 E-mail: [email protected]

Se kar strinjam s Sabino. Lahko nas prizadenejo toliko, kolikor jim pustimo. Torej, problem očitno ni pri tebi, ampak pri možu. Možu pač lepo povej, da očitno to, da se prepirata zaradi nje ni dobro. Če ti hočeš npr. oditi drugam, ker te ženska in njene govorice ne bodo dosegle, je to sicer super, če pa mož noče in ga ti seveda ne želiš zaradi tega zapustiti, pa je seveda situacija zelo zapletena.

Če pa razmišljaš o pravni poti, ti predlagam, da si poiščeš pravno pomoč. Strašenje z odvetnikom je eno, sicer sem bil že priča, ko je odvetnikovo pismo z razlago zakonov in prava zelo zaleglo (kolegica je iz najemniškega stanovanja naslednji dan dobila vse stvari nazaj), ampak na sodišču bo potrebno postreči z dokazi in bojim se, da ti tukaj tvoja okolica ne bo šla na roko.

New Report

Close