kaj narediti po 7 letih in prevari
Shaya,
Vse to kar razmišljaš sedaj je povsem normalno,za obdobje v katerem se nahajaš.Tudi z mano je bilo tako.Verjetno boš sedaj nekaj časa sama in prav je tako.Ko Te bodo spomini vlekli nazaj se spomni zadnje noči z (bivšim) partnerjem,kako si se počutila…Meni je to pomagalo,kajti vedela sem,da če popustim se vrnem nazaj,ja…v nekaj varnega,v nekaj kar bi se konstantno prepričevala,da se več ne da iztržiti.PA SE!!!
Bila sem sama dve leti in v tem času je skozi mojo glavo šlo tisoč in eno razmišljanje in priznati moram,da slednja niso bila vedno pozitivna.
A ko se danes obrnem nazaj,vem da sem obema naredila uslugo.On je pač tak bil in podoben,če ne isti odnos kot sva ga imela midva,vleče naprej z novo partnerko,ki ji očitno to ugaja.
Jaz sem šla naprej in po zame strašno dolgem čakanju,je prišel nekdo,ki razume to kar bivši nikdar ne bi.Ali pa bi se trudil samo zato,da mi ugodi,a čutil ne bi nikoli tako kot jaz.
Moram pa povedati,da si me presenetila.Skoraj z gotovostjo bi trdila,da ne boš presekala.A s tem kar si naredila delaš zase.Poišči se!
Želim Ti vso srečo.Ne vrzi puške v koruzo.
KatarinA
Spolnost v partnerstvu je pomemben dejavnik in nikakor ga ne gre prezreti.
Saj veš kaj pravijo stari reki – med rjuhami se vse poravna, ja če obstaja dobra spolnost je to resnica, potem zmoreta najti kompromise tudi izven rjuh, si znata prisluhniti, se spoštovati in deliti vse male radosti vsakdana.
Če pa tega ni , pa ……..
srečno