Najdi forum

Kaj naredite v tem primeru?

Pozdravljeni!
Pred kratkim sem se razšla z fantom, ker me je varal. Njegovo telefonsko in mail sem zbrisala. Pri fb se mi pa zatakne. Fb profil imam komaj eno leto in je bil on moj prvi fant, ki sem ga imela gor. Ker ga tudi za kolega nočem imeti, saj mu ne zaupam, bi rada zbrisala tudi njegov profil iz svojega. Tu me pa pikne.. obremenjujem se s tem, da je to nespoštljivo. Po drugi strani je pa nespoštljivo do mene, če ga imam gor in se izogibam svojega lastnega profila. Kako ste naredili v tem primeru? Hvala za nasvete.

Zbriši in pozabi.
Zakaj bi bilo nespoštljivo? Na FB imaš prijatelje, to pa on ni (več). Torej?

Lahko ga pa tudi samo blokiraš oziroma mu omejiš, kaj vidi na tvojem FB. Tako ne boš nespoštljiva 🙂

Joj, kere dileme. Jaz sem hodila z enim kretenom, ki me je vedno, ko sva se skregala, vrgel dol s FB, kot da mi to pa toliko pomeni? Ko je to naredil tretjič, sem rekla, da ga pa zdaj ne bom več dodala. Kaj hujšega. Eni malo preveč resno jemljete take zadeve.

Razlike je, če se ti zdi nespoštljivo ali pa po tihem rada sledila njegovim dogodkom. Za vsak slučaj? Meni se zdi ta izgovor, da ga ne zbrišeš, bedast. Mislim, če ga že brišeš, ga zbriši kompletno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ko nekaj končaš, končaj temeljito.Ni nespoštljivo, če ga odprijateljiš iz svojega profila, saj je tvoj profil.Vzami življenje v svoje roke.Srečno.

Hvala za nasvete. In ne, ne bi rada po tihem sledila njegovim dejavnostim, saj se svojega profila izogibam že od kar sva se razšla. Otročje, vem. Sem še mlada pa nova v teh sodobnih vodah. Dobro, sedaj grem pa narest to, kar sem hotela. Hvala.

New Report

Close