Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom kaj namesto ploćčic v kuhinji

kaj namesto ploćčic v kuhinji

Mene pa zanima, kje bi dobila tanek alu profil za zaporo pulta pri stiku s steno. Ti, ki jih prodajajo se mi zdijo preveč glomazni. Videla sem jih pri kuhinjah Hecker, iskala pa že povsod, tudi v Avstriji, pa jih nisem dobila.
Kuhinjo imam že več kot eno leto, zaklučne letve pa še ne.

LP

Če si iz lj bi mogoče imeli v firmi Blažič robni trakovi – najdeš jih nasproti Porsche Slovenija pri Celovški cesti.
LP

Gretka, tvoja je ena lepših kuhinj, kar sem jih videla. Sama sem si tudi želela beljen hrast, nazadnje sem morala narediti kompromis in sem tudi zelo zadovoljna. Čeprav sem že starejša generacija vseeno ne maram kiča v stanovanju.

LP

jaz ti svetujem topli pod boljše kvalitete, ali pvc talno oblogo, ki zdrži preveč dolgo in se je boš po 20 letih naveličal. ali pa keramiflex, ki je pvc, ampak ima videz ploščic. parketa pa ne, ker parket in voda nista prijatelja. invode je v kuhinji preveč.

lp,

katarina

Jaz imam steklo in definitivno je lažje za čiščenje kot pa ploščice. Jaz sem zelo zadovoljna z njim.

Hvala vsem za odgovore. Ste mi dali kar nekaj idel.
Se bom probala zmenit z mizarjem, ki mi bo delal kuhinjo, da mi on nekaj zrihta. Ne da se mi iskati še enega majstra posebej, da mi položi tistih nekaj kvadratov. Sploh, ker je stanovanje v Lj, jaz pa sem odaljena 1 uro.

Nessie,

prosila bi te, da mi kaj več poveš o sistemu alu nosilcev za steklo. Sem že nižje spraševala o steklu v kuhinji, pa tega sistema ni omenil nihče. Kje se dobijo ti nosilci? Sem videla nekaj podobnega v Ikei, pa mislim, da ni na ´klik´. Zanima me tudi, kakšna je bila pri tebi cena za steklo.

Hvala,

Neni.

Jaz imam namesto ploščic steklo. Full lepo zgleda, sem pa dala 36.000 sit za cca 5×1 m. Ko sem imela kuhinjo že zmontirano, so prišli, zmerili in montirali čez 14 dni.

http://www.asm.si/html/prodajni_prog.html

Kakšne barve imaš ti steklo in kakšne kuhinjo?

Sem pogledala njihovo stran – lepo.

Zakaj si se sploh odločila za steklo in ne ploščice?

A si dala 36.000 za vse skupaj ali za 1 m in te je skupšaj prišlo 180.000

Ker 36.000 je zelo ugodno, 180.000 pa drago.

Hvala za odgovor pa LP

Ali poznate kakšno poceni varianto za oblogo nad kuhinskimi elementi, ki bi jo lahko sami položili. Na RTL kanalu vsak dan ob 17 h pri obnavljanju stanovanj ne polagajo ploščic, ampak neko oblogo v enem kosu.

New Report

Close