Najdi forum

Problem je v tem, da imam v tujini zelo dobrega”prijatelja”, ki sem ga spoznala pred tremi leti na eni njihovi zabavi. Že na prvi pogled sva si bila takoj všeč… Potem se do lani sploh nisva videla, niti v nobenem kontaktu nisva bila. Zdaj pa si že eno leto dopisujeva po mailih in se tako “bolje spoznavava”.
Aprila me je nepričakovano obiskal, imela sva se full dobro… Rekel mi je, da če bi zdaj živel v Sloveniji, bi bila 1000% skupaj! Potem je spet šel nazaj v Nemčijo. Gor ima tudi punco, s katero se že dalj časa ne razumeta najbolje.
Pred dnevi pa se je zgodilo… Prišel je v Slo. na dopust (z njo). Ko je sla sama s kolegicami na morje, me je poklical in spet sva bila skupaj in tokrat sva sla do konca….! Bilo je noro, oba bi najraje za vedno ostala skupaj… Tu pa je problem. Vprašal me je, če je prav, kar sva naredila. Oba sva prepričana, da ja!
Čeprav ga imam full rada, mi je vseeno hudo zaradi nje. Ne vem kaj naj naredim. Prosim pomagajte mi!!!

Astrid,

kot bi bral scenarij za Mehiško nadaljevanko.

Prvo vprašanje, to sta naredila, pa nas sprašuješ ali je prav, kar sta naredila?

pa koga to briga, saj sta že naredila.

Drugo vprašanje, najraje bi ostala skupaj, tukaj pa je problem, hudo ti je zaradi punce?

pa kaj je sedaj važno, o tem bi morala prej razmišljati, sedaj ti bo lahko celo življenje hudo, s tem boš morala živeti in se sprijazniti.
in še odgovor na drugo vprašanje:

če vdva ne vesta a bi ostala skupaj po vsem tem kar sta naredila, potem ne razumem, a bi morala to vedeti njegova punca???

Saj niste več otroci, ali pa pač.

če se imata rada in sta že vse skozi dala, kaj potem sploh še razmišjata, odločita se in naredita, kar sta zakuhala bosta morala pač še pojesti, tudi naprej z njegovo punco, kaj in kako.

veliko sreče,

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

ehhh, jaz mislim, da te je prav lepo obrnil 🙂 zdaj se bo pa s punco vrnil v nemčijo in nadaljeval svoje življenje.

tebi je hudo za punco? saj punca ne bo zvedela…. naj ti bo raje hudo zase, ko bo treba pokopat sanje….

Astrid,

Lepo se ima tvoj frend iz nemčije. Če punce ni si hitro najde nadomestek.

Če bi bilo tako kot pravi, s punco sploh nebi več bil, ali ima kake druge vzroke, da ga drži ona privezanega?

Tebe peče vest zaradi punce?

Raje se postavi iz tega trikotnika in odgovori sama sebi. Predstavljaj, si da ti takšno vprašanje postavi prijateljica. Kaj bi ji odgovorila?

Pojma nimam, kaj bi ji rekla. Zato sem se pa tudi na forumovce obrnila, za kak dober nasvet.

Nimaš ji kaj rečt, to mora narediti on.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Njegova punca ni tvoj problem. In zakaj poizkušaš reševati probleme drugih (njegove punce), ko pa še sama sebi ne znaš pomagati.

Ljubezenski odnosi so načeloma, oziroma naj bi bili, oziroma … vedno odnosi dveh. Samo da ima on dva takšna odnosa (pa oba nepopolna) – s tabo pa še s svojo punco. Ampak ti lahko poskrbiš samo za svoj konec daljice! In ta ti ne daje dovolj. Pozabi, blo je fajn, zdaj pa gremo dalje…

New Report

Close