Kaj naj si mislim?
Naš fantek (star 11mesecev) ima dokazano alergijo na jajca(kožni test), na mleko so bili krvni izvidi negativni. Vseeno sva na Pregominu, ki sva ga dobila na recept, njegovo stanje se tudi po dieti(enomesečni)ni izboljšalo(AD). Uporabljamo kapljice Zyrtec(3 na dan)tako da se ponoči ne zbujamo in praskamo, brez teh se je pripravljen praskati tudi 2 uri, ampak samo ponoči.
Prejšni teden smo bili na Bicomu, kjer je testiranje potrdilo alergijo na kravje mleko. S seboj smo imeli tudi Pregomin in Milumil(ki je narejeno na osnovi kravjega). Terapevtka je preverila kako otroku mleka ustrezata in ugotovila, da mu Pregomin ne ustreza, Milumil pa mu ustreza. Zdaj sem v dvomih, ona pravi da naj mu dajemo Milumil, Pregomina pa ne več. Glede na to da ima sicer neuradno potrjeno alergijo na kravje mleko sem vseeno v dvomih. Zato se obračam na vas oz da zvem mnenje še katerega strokovnjaka-kaj o vsem tem mislite vi? So ti testi 100% zanesljivi in pokažejo dejansko stanje? Hvala za odgovor!
Aha, pa še to: otroku povzroča probleme črevesne glivice (kandida). V kolikšnem času, s terapijami in ustrezno dieto, naj bi se te odpravile? Hvala
To, kar je testirala vaša terapevtka, je tudi meni zelo smešno. Pri alergiji na kravje mleko je tudi Milumil prepovedan, vsaj pri meni je tako. Nimam pojma, kako vam je to terapevtka razložila.
Z zelo strogo dieto se lahko glivice pozdravijo v 3 do 6 mesecih. Bioresonančna terapija zelo pomaga pri zdravljenju glivic, saj se zelo zmanjša izločanje strupov (glivice izločajo zelo strupene substance, ki zelo obremenjujejo organe izločanja).
Nobeno testiranje ni 100%, tudi krvni ali kožni testi ali BRT!
LP