Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kaj naj podarim?

Kaj naj podarim?

Lep pozdrav vsem!

Moja mama bo kmalu imela 51. rojstni dan, ampak jaz ne vem, nič pametnega mi ne pade na pamet, kaj naj ji podarim za darilo. Dala ji bom eno vizitko, zraven pa bi še nekaj, a nimam pojma kaj naj. Kaj za v kuhinjo, vsa posoda in aparati, vse imamo, kar rabimo, kaj za obleči ali obuti tudi ne rabi. Kakšne spominske slike za na steno – ni več prostora, kakšne steklenice z lepimi slikicami – vsega je že polno v hiši. Ali pa kakšen šopek rož, ja, v vsaki sobi je po ena vaza z rožami… Ali pa, da bi kar kakšno bonbonerico, pa ne, ker ne sme jesti sladkega, ker ji škoduje za zdravje…

Tako, da sem res v dilemi, kaj naj ji podarim, nekaj nekje do vrednosti 30 €, več ne bom mogla, ker sem finančno nezmožna.

Ali mi lahko, prosim, kdo da kakšen nasvetek, kaj bi lahko poleg vizitke podarila mami?

Hvala vam že vnaprej za vsak nasvet, vsak predlog!

Lp

kaj pa kak bon za masazo, pedikuro, manikuro, savno,…
Al pa kak tecaj ce jo kaj zanima…

pelji jo na kopanje v kakšne toplice pa skupaj preživita en popoldan ..

Morda kako knjigo z recepti, z verzi ali kar tako.

Mamo verjetno dobro poznaš in veš kaj ima rada, če ne pa domača halja je v redu ali copati.

Knjigo [psi]!

Podari ji digitalni fotookvir, dobiš ga že za 29 E. Naloži ji slike, ki se vrtijo. Je zelo lepo darilo.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

New Report

Close