Najdi forum

kaj naj naredim???

Bom kar na kratko, napisala. Živim z mati, ki pa je zadnje čase čisto odsotna, hodi samo v službo, po pa cele dneve doma leži, pa nič ni od nje. Meni se meša, ko vidim, kako nima več nobene volje. Jaz pa ne morem več, jaz imam svoj lajf, hodim ven, pa si iščem svojega izbranca. Včasih je pa mati kar dosti z mano hodila ven. Zdaj pa ko sta šla s tipom narazen, ja pa čisto depresivna, pa čeprav ga sploh ni imela rada:( Kaj naj naredim, da ji dam malo volje, pa da se kaj premakne na drugo pot, da bo kam šla, da ji bo kaj dogajalo??? Prosim, za kakšen pameten nasvet, ker meni tole fejst živce načenja, nočem, pa da je odvisna od mene, ko nima prevoza. Ne vem kako naj ji pomagam, da se malo postavi na noge!

Čimprej naj poišče pomoč pri psihiatru in bo kmalu veliko bolje. To so čisto pravi znaki depresije. Zelo dobro se strokovno da pomagati.
Ti pa le imej svoje življenje, saj je vsak za svoje življenje sam odgovoren!

Predvsem prepričaj mamo, da bo poiskala zdravniško pomoč. Pri njej gre najverjetneje za depresijo, ki se uspešno zdravi s psihoterapijo in zdravili. Naredi to čimprej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close