Najdi forum

Imela sem eno vezo in partnerja sem mela neizmerno rada…žal je ta veza razpadla in meni se je svet podrl, nisva šla ravno na lep način narazen, mene je sesulo do tal. Že štiri leta je od tega, on je že kar nekaj časa v srečni zvezi, jaz pa mogoče šele sedaj lahko rečem da sem se mogoce sprijaznila da sem ga za vedno izgubila. Zdi se mi da sem ga zdaj vsaj priblizno prebolela, ceprav ce bi ga srecala z novo ne vem če me ne bi spet zvilo. Zelo si želim uživati v dvoje, sem že zelo osamljena in obupana, žalostna, ker sem zamudila najlepša leta za objokovanje propadle veze.

Sem na portalih za spoznavanje in pred parimi dnevi mi je pisal fant ki je znanec mojega bivsega…zivi v isti vasi, vem da sta skupaj pri gasilcih, se obcasno druzijo, niso pa najbolsi kolegi. Fanta se spomnim od prej ko sva bla z bivsim se skupaj vem da ni nek pokvarjen in ima za sabo tudi ze nekaj casa nazaj propadlo vezo. Imava precej podobne hobije in deluje kar navdusen, povabil me je na sprehod, rekel je da me zeli boljse spoznati. Sem zelo zmedena, sploh ne vem kaj naj naredim…ce bi se med nama kaj razvilo ne vem ce bi zmogla hoditi par his stran kot sem prej in se potem verjetno kar redno srecevati z bivsim in njegovo novo. Ima že kdo za sabo takšno izkušnjo? Se je v tem primeru boljše umakniti čim bolj stran? Bi se vi zapletali v kaj takega?

Poskusiti ni greh. Bodi pa previdna in ne pričakuj preveč. Dobro se prej prepričaj, kakšen človek je.

Na bivšega pa pozabi, kot da ni nikoli obstajal. Škoda časa, ki si ga izgubila zaradi njega.

Vso srečo!

Če ne poskusiš, potem ne veš. Bo pa potrebno najprej dokončno se sprijazniti, da je z bivšim konec, šele potem boste odprti za lepo novo zvezo z drugim.

Težka situacija. Kako grozno mora biti to. Mogoče svojemu novemu prijatelju poveš, kaj čutiš in se pogovorita kako naprej. Samo vidva imata odgovore na vajin odnos.

New Report

Close