Najdi forum

Kaj naj naredim?

Bralce prosim samo za mnenje. Dejansko stanje bom poskušal opisati objektivno tako kot je. S partnerko sva skupaj že dve leti, oba starosti srednjih let blizu petih križev. Seveda pri teh letih so občasne težave z erekcijo, to priznam. Poskušam partnerki razložit svoj pogled, da je težko samo sexat brez spolnosti, brez predigre. Sicer sama si želi predigro, ampak je zanjo to izguba časa, naj se ji posvečam z ljubljenjem, enostavno ne kaže nobene odzivnosti, a hkrati si želi strast. Pri ljubljenju začne, da morda ima zadah (seveda, da sam nimam zadaha, si striktno umivam zobe, pa potem pove, da zadah pride iz trebuha). Skratka, če se ji tako posvečaš je izguba časa, pa si misliš se bom posvečal več spodaj, potem dobim opazko, da je to itak samo »štrnckanje« in zanjo brez veze. Takrat, ko pristopim po njenem k sexu je nepripravljena in ženska rabi več časa, da je pripravljena, pa pri tem mi ne more očitati, da bi, čez dan nekaj ne pomagal, je ne stisnil k sebi. Z njene strani stisk pa je tak redkokdaj, da si ga prosim (seveda pri tem tvegam, da dobim opazko, da nisem otrok). Za sex pa bi moral biti sam pripravljen in ob dotiku čez hlače bi moralo biti vse trdo, če ni se mi itak ne ljubi, mi je sex »mus« in začne s komentarji, da ni ničesar »mus«. Velikokrat ji poskušam razložiti, da tudi moški rabi dotike in da se ne opravi z enim dotikom vse. Tudi, če se o tem pogovarjava, čez čas dobim to kot očitek, da se ona s tem ponižuje, še bolj pa se ponižuje, če jo prosim, da tudi sam rabim kaj dotikov, da si to želim, da si želim orale in da jo vsaj kdaj pa kdaj dobim. Seveda, ko ima tak naval govorjenja potem dobim, da ni striptizeta, da ona od tega nima nič in da to ni sex. In, če smo že pri sexu, pri vsej takšni neaktivnosti (in venomer bi moral dajati jaz pobudo), ji seveda težko pride, sem prehiter in ne zadosti dober. Tudi, če mi vsakič desetič uspe, da ji pride, zna po tednu dni reči, da to ni bilo glih tako, da je bilo nekaj, ampak, da je ona le prišla napol.

Seveda takšen odnos te v bistvu postavlja nazaj in po okrcanju, ko v začetku raje nisem odgovarjal in se potuhnil sem bil deležen, da se delam »prizadetega in bogega«. Sedaj, ko poskušam razložiti, da spolnost ni samo, da »skočiš« in seveda potem nosiš vso odgovornost za izvedbo in uspeh drugega, pri čemer pa je drugi maksimalno pasiven in ko ni vrhunca pri njej dobiš vse kot očitek, da si nekaj obljubljal pa ni bilo, v pogovoru pa samo poskušaš iskati rešitve in povedati kaj tudi sam pričakuješ, da bi bilo lepše, prijetnejše in da bi šlo k uspehu in k krepitvi odnosa.

In tudi, če poveš, da se ne strinjaš s takim odnosom in da velikokrat razmišljaš, ali imeti intimo, ali ne, ker itak ne boš naredil v redu, tako intimo prestavljaš iz dneva na drug dan, seveda to partnerki zaupaš, da so samo zato zamiki, ampak v navalu tiste jeze dobiš, da ni nič »mus«, da njej itak to ni treba ipd. Ob popoldanski kavi pa očitek, da je vikend mimo, da ni nič. Žal sem oseba, da če se te čustveno prizadeva, rabiš nekaj časa, da to predelaš, pa če si tudi takrat misliš in stopiš do partnerke jo primeš za roko, se odmika, ali noče odreagirati – ima prizadetost, da delam vse najslabše. Ob tem, ko ji rečem, da se bom začel tudi sam tako »špartansko« vest in, ko pokažeš kako je to bolečega za drugega, pa si slab, da kvariš dan.

Sprejmem kakršnokoli mnenje, odgovor, ne želim vas omejiti, tisto kar napišete, napišite le iskreno iz srca.

Hvala.

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Naj ti samo na kratko povem: ta ženska očitno ni prava zate.

Bolje je, da še naprej iščeš pravo kot da še naprej vztrajaš z žensko, ki ti počasi, a vztrajno ruši samozavest.

Ona razume spolnost tako, ti drugače. S čimer načeloma ni nič narobe. Ampak očitno je da ni pripravljena prisluhniti in skleniti kakršen koli kompromis, ki bi zadovoljil vaju oba.

Ne glede na to, kako zelo se ujemata v drugih zadevah, pa je spolnost temelj večine odnosov in če tam zadeva ni ok, potem je samo vprašanje časa kdaj bo šlo tudi drugje po zlu.

Sama vztrajam že vrsto let v odnosu kjer nisem srečna in skrajno nezadovoljna tako s spolnostjo kot z najinim skupnim  življenjem na  sploh in to se pozna tudi na meni.

Ne dovoli da pridejo zadeve tako daleč.

Poišči si žensko, ki ti bo bolj odgovarjala in te bo bolj čutila in si bo želela isto kot ti. Iz lastnih izkušenj vem kako se človek počuti ko moraš prosjačiti za vsak dotik.

Veliko sreče ti želim in upam da najdeš ljubezen svojega življenja.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close