Najdi forum

Ločena sem že skoraj 2 leti, bivši mož je tujec ( tretja država, kamor se ne bo nikdar vrnil).
Problem je ker noče iz mojega stanovanja. Stanovanje sem kupila sama, je na moje ime in zanj odplačujem kredit. Kako naj ga spravim ven??????? To me psihično bija, vse kar želim je mir.
S tem mesecem je tudi izgubil službo, tako, da nima nič.
Kaj naj naredim?

En dan, ko ga nebo zdevaš stavri pred varta, menjaš ključavnico in to je to…morda še prijaviš na policijo…

A, je prijavljen na tvojem naslovu?

Aredhel,
ravno to sem naredila včeraj, se mi je ponudla enkratna priložnost in sem zamenjala ključavnico. Pa še zvonec sem izklopila. Pol me je klical in težil, grozil kva vse mi bo naredu, se niti ne oglašam na tf. , dons mi je dal mir. Bomo vidli. Če ne ga bom pa prijavla policiji.
Enpač,
prijavljen je na naslovu mojih staršev, zaenkrat mu bomo to pustili, če mi bo pa nagajal, mu bom skenslala še to.

Pozdravljena zoya2007!

Kot berem, ste že ukrepali na takšen način, kot bi vam tudi sama svetovala in kot vam je tudi Aredhel. Zelo dobro ste postopali. Zaradi groženj pa ga lahko že sedaj prijavite na Policijo, če mislite, da ste dejansko ogroženi. Sicer pa lahko to tudi še storite, kot sami pravite, če še ne bo miru.

Upam, da boste sedaj imeli mir; če ne pa si ga izborite. Srečno!

Jana Metelko, dipl.soc.del.

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

Sem imela nekaj takega in je res hudo…samo, da je zunaj, naj vas ne pretenta, vsak problem pa prijaviti policiji

New Report

Close