Najdi forum

kaj naj naredim

Stara sem 34 let . Živim sama kot podnajemnik že dolgo let .
Mati me je zlorabljala kot otroka , veliko živcev izpila tudi obem bratom , ki tudi nočeta stika z njo .. ona je v penziji … Vztrajno kliče po telefonih in poizveduje o meni , mi greni MOJE ŽIVLJENJE PO TELEFONIH . Kaj lahko storim , da se to njeno manipuliranje z mojimi živci ( in to na daleč ) ustavi ? JAZ Z NJO NOČEM NITI BESEDE PROGOVORITI , ŽENSKA ME SILI V TO , JAZ TEGA NOČEM . KAJ LAHKO STORIM ??
Hvala
Obupana Anita

Draga Anita,

Za kakšen bolj kvaliteten nasvet, prosim opiši kaj se je dogajalo doma. Jaz sem tudi imela doma zelo težko situacijo in vem kako je, če te mama psihično zlorablja in manipulira s tabo.

Seveda pa je jasno to, da če ti nečesa nočeš, te nihče ne more prisiliti v to. To je dejstvo. Si svobodna oseba, ki je dovolj stara in ki ve kaj je dobro zanjo in kaj ne in se v skladu s tem odloča.

Napiši kaj več

Pozdravček

Light

Svetujte prosim,že dolgo sem z nekom,ki vanj nikakor nimam zaupanja saj se mi kot takšen tudi predstavil oziroma odzadaj sem zvedela nekatere zadeve,da tale moj vletava v druge zakone.nikoli ne prizna ali delno kaj pove počne pa to zanesljivo.Pred mesecem dni pa me je naravnost šokirala novica iz njegovih ust koliko ,da stane en seks v nočnem bara.Zadeve je povedal tako natačno,da ni moglo biti drugače kot pa da je tam obvisel čeprav trdi da sem jas nora.Prosim lepo kaj pa potem je lahko saj težko verjamam,da bi mu to povedal kdo drug saj večina smatra to za osebno stvar,ki je drugim ni razlagati niti ni potrebe,da bi kdo za koga vedel kam hodi in za koliko denarja.Sem nekoliko v dvomih in sem ga zapustila saj sem pri njem pred časom našla tudi viagre,ki bi mu jih naj dal kolega.Čemu le in zakaj me o tem ni obvestil.Res nevem kaj je prav zato prosim za pomoč,ker me tale njegova natančnost pri plačevanju nočnih deklet zelo moti.

Draga uniss,

Bistvenega pomena pri partnerski zvezi je zaupanje, če tega ni se zveza slej kot prej poruši. Kadar se pri katerem od partnerjev pojavi dvom je čas za pogovor. Komuniciranje med partnerjema je bistvenega pomena saj tako sproti rešujemo vse sproti nastale dvome. V tvoji situaciji si gotovo začutila dvom, sploh glede zvestobe oz. nezvestobe. Najdene viagre so morda res lahko razlog za nezvestobo, lahko pa da jih ima čisto preventivno, vendar tega ne boš vedela dokler se z njim ne boš odkrito pogovorila. Če te ima iskreno rad in te hoče nazaj potem pogovora ne bo zavrnil, vprašanje pa je ali si ti želiš vrniti k njemu. Predlagam, da še enkrat o situaciji dobro premisliš, preden narediš naslednji korak.

Veliko sreče

New Report

Close