Najdi forum

KAJ NAJ NARDIM

S fantom hodiva zdaj že tretjič. No skratka ljubiva se, si vse zaupava, sva kot eno. Moti me le eno, kajti skoraj vsi so nasproti najini ljubezni!! Njegov brat, njegova bivša, moja seka, moje kolegice, moje sošolke……. Sprašujem se le ZAKAJ? Stara sem 16 fant pa je tri leta starejši. Zelo ga ljubim, ampak full mi gre na “živce”, ker mi vsi težijo, da ne bova dolgo skup, da me ne ljubi, da ma še druge, da me izkorišča…. Sama mislim, da ne bom več dolgo zdržala.
*KAJ NAJ NARDIM???????
*KOMU NAJ VERJAMEM??

plis pomagajte!!!

Drugi niso važni, važna sta vidva, poslušaj samo samo sebe in to je vse.
Če bo kateri od vaju podlegel vplivu okolice, pač ni dovolj trden v vajini ljubezni, pa pika.
Je pa zelo nevarno za vajino zvezo, če se bosta preveč ukvarjala z drugimi. Kaj jih pa briga!

Verjet moraš vase in v svoje izkušđnje z njim. Če mas ti super izkušnje z njim in da se imata rada, potem je to vse super.
Samo ne razumem, kaj si mislila s tem, da zdaj hodita že tretjič? kaj sta že dvakrat prekinila?

Če so moja predvidevanja pravilna, potem pa znajo biti tukaj resne težave in bi drugi celo lahko imeli prav. ker če sta že dvakrat prekinila, ne vidim razloga, da ne bi še v tretje. Kolk časa sta pa pravzaprav skupaj?

Če se motim in tisto trikrat nima veze, potem je pa vse ok. Jaz mislim, da zaupaj sebi in bo vse v redu.
vedno ko začneš verjet drugim, so ponavadi težave.

lep dan

piki

Hmmm. ne vem ti povedat..
Jaz imam 24-25 let pa ti lahko povem, da se ne sekiraj dosti.. vsaka sola nekaj stane.. enostavno pa je to, da je ljubezen podobna streljanju z lokom.. ce falis tarco bos vedela zakaj si jo falila in drugic te napake ne bos storila.. center tarce pa je majhen torej se bos morala potruditi, preziveti in prejokati ali pa ne se dosti dnevov..

Sama moras odlociti, ali sta za skupaj ali ne… pravijo, da ljubezen mine in potem ko to mine se zacnejo iskati napake in stari grehi… takrat komaj boli….

Ljubjena,mene pa zanima kaj je to SEKA….

Oh Jože…SESTRA, obarvana z južno slovanskim naglasom :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close