kaj naj mu kupim?
Mogoče pa bi lahko naredila album in nekaj slikic iz vsakega leta vajinega življenja in kakšen lušten ver zraven, ali pa napiši kakšno nekdoto zraven ki se vama je takrat zgodila.
Pa lahko ga povabiš na Bled, pa bosta skupaj veslala do otočka, pol pa še eno kremšnito! Lahko ga povabiš na rafting, na polet z balonom,…
Lahko kupiš novo posteljno perilo, dišeče svečke, drobne prigrizke (od mini sendvičkov do sadja in kakšen dober vinček), pa pripravi si kakšno romantično muziko, seveda tudi sebi nadeni kakšno romantično perilce, vse lepo pripravi, sebi pa okrog pasu ovij rdečo pentljico, pa naj odvije darilce,…
zagotovo ga ne bo nikoli pozabil ali se ga naveličal ;-))
Ojla!
Zanimiva ideja … tole za na Bled, ampak imam eno pripombo …
Trenutno sem veliko prisotna na Bledu in imam slabe izkušnje s cesto, ki pelje na Bled. Veliko, veliko zastojev. Še posebno, če se proti Bledu pelješ iz smeri LJ (in nato tudi nazaj). Že res, da je Bled lep, ampak se ne splača izgubljati živcev na cesti.
In moj predlog:
Poišči kakšno samotno jaso v bližini vajinega doma in pripravi piknik v naravi, ki vaju bo sprostil (na večih nivojih). Lahko se potrudiš in urediš tako, da bo piknik presenečenje. Za to boš sicer potrebovala več domišljije in mogoče pomoč kakšne prijetljice in prijatelja.
Upam, da sem kaj pomagala.