Najdi forum

Z bivšim sva dokončno na grd način zaključila dve leti nazaj. Prvi prepiri med nama so se začeli ker se je dopisoval z ženskami in pogovore brisal. Ko sem to našla so bile po njegovo vse prijateljice…šlo je zaupanje iz moje strani in s tem sem uničila vezo, ker sem ga preveč nadzorovala…meni je bilo grozno, težko sem ga pozabila, še danes ne vem če sem čisto ok, čeprav se trudim iti naprej.

On je dober mesec po tem ko je mene na grdo odslovil že veselo užival z drugo, s katero sta srečna skupaj še danes. Mene je ubilo, mislila sem da bom od bolečin umrla, neznansko sem ga imela rada.

Najbolj me boli ker mi še vedno občasno piše. Večkrat mi je že omenil zakaj naj ne bi bila prijatelja ampak jaz prej to nisem bila zmožna, sedaj je že lažje.

No ravno med vikendom mi je spet pisal ko je nekaj objavljal na fb in je videl da sem pogledala. Spraševal me je kako sem, kaj počnem, kako mi gre…začela sem se spraševati zakaj mi piše? Zakaj ga to zanima? Še vedno nekaj čuti do mene? Ne vem tudi ali to njegova ve, ali ji skriva? Je vam vseeno če vaš moški piše bivši in tudi drugim ženskam? In kaj mislite da je bil pomen tega pogovora? Preprosto čisto iz radovednosti in dolgčasa? Kaj naj si mislim?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Rožica draga, ne obetaj si preveč. Kar je bilo, je bilo, zavedaj se, da te je ta moški zelo grdo odslovil in te pustil pred dvema letoma.

Torej – nimaš kaj čakati. To, da ti piše, ne pomeni nič, piše lahko vsakemu.

Škoda časa in škoda tebe, da trpiš in gojiš lažno upanje. Žal ti moram napisati – več sreče prihodnjič!

Narediš totalen rez. Blokiraš številko, izbrišeš iz seznama frendov in blokiraš na FB.

Sicer pa, zakaj bi jokala za nekom, ki si je za tvojim hrbtom pisal z drugimi (in po možnosti še kaj več) ter te ni spoštoval??? To mi sploh ni jasno. Bi morala biti zgolj vesela, da si odkrila ter se ga odkrižala. Ne pa da jokaš za njim. Joj, eni res nimate nič radi samih sebe.

Bolje zate, da ga odsloviš in začneš delati na sebi. To izgleda manipulacija, čeprav saj veš, vsaka medalja ima dve plati. Ampak na prvo žogo menim, da bi bilo najboljše, da ga pustiš in začneš živeti svoje življenje. To je seveda pavšalni odgovor, ob tem bi bilo verjetno raziskati bolj tvoje travme in strahove

Hvala vsem za odgovore. Ne znam vam povedati kako rada sem ga imela in odkar sva sla narazen je zivljenje zame pekel. Bil je to kar sem iskala z eno samo napako, da sem odkrila to dopisovanje in bi rajsi videla da ga nebi. Mislim da res nic ni bilo, le neko potrebo po pozornosti ima pa ne vem zakaj, to ze od skos kar ga poznam. On pac mora malo napisat, malo vprasat kako si, kaj se dogaja s tabo in predvsem se pohvalit kaj je njemu vse uspelo v tem casu ko se nisva slisala…begajo me ta njegova sporočila in sedaj po novem tudi lajki mojih objav, obenem pa je srecen z novo. Se vam to zdi normalno?

kje pa, sploh ni normalno. Ti imaš zelo hude probleme z odvisnostjo od odnosov in očitno si naletela ne enega, ki je zadovoljil celo paleto tvoje motenosti. To je tistemu, ki ima s tem probleme, zelo težko prepoznati in seveda še težje zdraviti. Sanja Rozman je napisala kar nekaj knjig na to temo, za začetek si izoposodi kakšno njeno knjigo, da boš videla, kakšne probleme imaš. Potem pa trdo delo, če se hočeš iz tega rešiti.

New Report

Close