Najdi forum

kaj na storim

Ima tipa, ki sva skupaj en mesec in pol, pa se skoz neki kregava, skoz enmu nekaj ni všeč, ampak zgleda, da se ima kljub vsemu full rada, ker ne moreva en brez druzga. No vse lepo in prav, do včeraj, ko sem mu poslala, en bl tak sms, ki se je glasil približno takole, Srce nekaj sem ti pozabila povedati in to je namreč, da imam pod mojim krilom danes samo lepo obrito breskvico. Mogoče sem dodala še mokro. Nakar mi popoldan pove, da je sms pokazal tipu od sestre, ki sem ga videla trikrat, meni je zavrel, ker se mi zdi, da to pa je ene intimnost, pa me zanima, kako vi gledate na te zadeve oz. ali vse stvari delite z nekom. Kako bi se počutile bejbe? Meni se je film utrgu

To maš enga prepotentnega kretena za tipa….

Storila ne boš nič.Dons se boš pohladila in ljubezen bo spet taka kot pred smsom.

Meni bi se na tvojem mestu tudi film utrgal!!!
Da bi moj kaj takšnega razkazoval okoli….
najprej bi se poskušala “zmenit” z njim, da je kaj takega naredil prvič in zadnjič
mogoče bi mu še oprostila(po kakšnem tednu), če je bilo prvič in se prej nisva o tem pogovarjala, če pa bi bilo drugič, tretjič…ni več šans!

…napiš cifro pa lahk pol men take sms-e pošiljaš:))

ja nč…čez čas bo spet vse tko k je blo:P …drgač pa itaq-men bi se tud strgal! Sam ponavad take bedarije punce delate-ne razločte meje med zasebnostjo in “debato v trgovini”…

draga ……, najbrž je tvoj tip samo hudo nezrel in se mu je blazno fino zdelo, da je tak sms dobil in se je seveda hotel takoj pohvalit prjatlu. zrasu mu je ego ,pa še kej 🙂 najbrž je to njegov prvi tak vroč sms v življenju, zato mu je mal film poču. po pravici si jezna, ker je štorast amater, zato mu to lepo razloži in nadaljuj kjer se je končalo.

Mah, ne bi se jaz kej preveč sekiral na tvojem mestu. Predvidevam, da sta še mlada, pa da se mu je prvič zgodilo, da mu je punca poslala tak “lep” sms. Po mojem se ni mogel zadržati, če ne bi se razpočil od ponosa, pa je moral z nekom to delit!
Verjetno je bil preveč vesel takega sms-a, pa je storil napakico.
Raje mu samo povej, naj tega ne počne več ter si še veselo naprej pišita “lepe” sms.

Srečno!

ti jst povem zakaj te ma on, sam zato da se lahk pohval s tabo nč druzga, zato pa kaže take smse okol, pa prav unmu poglej kok je huda pa ono in tretjo bed ne sam za zbrcat

Mislim, da bi morale intimne stvari ostati samo med partnerjema. Jaz se bi z njim najprej pogovorila, vendar naslednjič bi ga pustila. Takšen tip mislim, da je še preotročji in so mu takšni sms samo v ponos, da se z njimi hvali.

nabij ga na kol, križaj ga, skuri ga, vtopi, prebičaj ga pol pa s soljo posuj, pa neo nikoli več kaj takega naredo

Sicer pa je sigurno kolegu to pokazal, ker mu ni blo jasno kak si obrila breskvo, ko bi si lahko nektarino kupla, ko je že v osnovi depilirana…

ženske zmešane c c c c

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

to je čisto hvaljenje pred drugimi da so mu fouš

Kok me je pa vzburilo, ko mi je pokazal SMS. Sm kr hotu it do tebe, pa te nabit na moj kol. Kok bi blo fino. Porivu bi te celo noč, pa še drug dan in to cel dan. Kr mal mu zavidam. Sej sm mu reku, nej te gre pohoblat takoj, pa se je neki muzal. Sej pol sm mu reku, če grem lahk jaz. MMMMM, da bi men to napisala. A pa maš skos pobrito? A veš, kok je dobr lizat pobrito, jezik teče, kot bi lizal sladoled. Lahk se zmenva, seveda če hočeš, te ne silim.

Ja, prav mas! Kak lahko on pokaze TVOJ sms enemu tipu?!?!?!

Se bolj me pa zanima kako lahko ti pokazes tvoj sms in reakcije od tvojega tipa siroookemu krogu mladih, med katerimi so verjetno tudi tvoji poznani :)?

Drugace pa… ce kaj od tipa pricakujes, mu je treba tudi jasno povedat.. nekateri pac ne razumejo, da kar nekatere stvari ostanejo med partnerjema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close