Najdi forum

Kaj na skodrane lase

Imam dolge, naravno skodrane, suhe lase. Če si jih posušim na zraku brez fena, še nekako gre, če pa si jih sušim s fenom, ne morem skozi vrata zaradi volumna.

Kaj si dajete na take lase? Poskusila sem z voski, ki sicer volumen zmanjšajo, ampak potem so lasje nekako težki, na otip grozni. Tudi z geli in penami je bilo podobno. Torej, kaj na skodrane lase za manjši volumen in bolj sijoč videz, ne da bi postali lasje težki ali trdi na otip?

Hvala in lep deževen dan!

Vaga

Hey

Jst mam podobn primer kot ti. Enako skodrane, ter kar dolge lase,samo da imam suhe samo bolj spredne lase. Jst sm si kupla fructis vodico za skodrane lase.In mi pomaga,pa niso lasje nć težki.

lp

P.S.Drugač ti pa priporočam masko za lase od dm-a(Balea)…men je fulll izboljšala lase,pa full lažje se počešem.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Ola !

Jaz uporabljam od Fructisa za gladke lase. Je v taki majhni bučkasti embalaži.

lp, Majuška

Jaz pa že par let uporabljam vosek v peni od Welle (je v taki kovinsko modri steklenički), se pa dobi sedaj tudi v Sparu v Cityparku. Uporabljam ga skoraj vsak dan zjutraj, po njem se lasje svetijo in so bolj v pramenih (vendar ne kot špageti, kar pa naredi navadna pena za lase). Meni je to najboljša stvar, ki sem jo sprobala dosedaj.

Lp
Maja

Uporabljam od TIGI Curls rock, to je gel, ki se ga nanese na mokre lase in potem lahko posušiš z difuzorjem na fenu. Zelo lepo poudari kodre, ki se krasno svetijo. PRIPOROČAM. Kupiš ga lahko v frizerskih salonih.

New Report

Close