Najdi forum

za neopazno

Za začetek se mi zdi vzpodbudno, da razmišljaš o strokovni pomoči. Ampak to ni dovolj. Morala se boš še odločiti zanjo in jo v resnici poiskati. Ključnega pomena je tvoja trdna in neomajna odločitev in volja, da se v resnici izkoplješ iz vsega tega. Kajti le tako ti bo uspelo. Zavedati se moraš, da stvar ne bo šla čez noč. Potrebno bo veliko dela na sebi, potrpljenja in ogromno volje. Ne bo enostavno, ampak na koncu boš več kot zadovoljna.

Vsak, ki se ima rad, bo naredil prav vse za lasten mir v duši. Saj si to želiš, kajne?

Pogumno!

Lahko je pa malo verjetno, da boš brez pomoči nekoga spoznala s kakšnim človekom zapravljaš čas. Ti bi ga že zdavnaj pustila in tudi sama bi bila drugačna ;), če bi vedala zakaj se tako obnaša(ta).
Tako, da odločitev bo lahka, kakršnakoli že bo, če boš poznala resnične vzroke zakaj si delata te “scene”.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj jaz s vsak dan sprašujem kaj je med nama in kaj sploh imava.Sedaj se me na nek čuden način izogiba in se noče pogovarjat z mano.Saj mi napiše sms ampak zgolj kratkega in mi da lubčke zraven.Moj bivši fant s katerim si redno dopisuje ga je vprašal kak ve on da ma on še vedno mene.Pa mu je moj prijatelj odgovoril z tem da on to pač ve.Ampak ni res že dolgo dolgo ni res,ker z bišim nočem ničesar več.Jezi me da se noče pogovarjat z mano,čeprav pravi da je vse ok in da mu je vedno bilo lepo z mano.Kot da je nekje storjena napaka in je jaz ne vidim in ne najdem.Vem da je nekaj narobe ker mi tega nebi samo tak počel.Prav čudno je ko mi reče po Fb da me pokliče poč pa izklopi telefon in meni živci popustijo.In on prekleto dobor ve da tega nimam rada a on počne ravno to.

o sveta nebesa. kaj je narobe – vse je narobe. tip je jebe v glavo, ti se pa sprašuješ, kaj si naredila narobe. še huje je kot sem mislila, edino pametno bi bilo, da ga pustiš, zamenjaš tel. št., ukineš fb profil in začneš živeti svoje življenje brez dodatkov mehiške nadaljevanke.

Saj bo po moje vse ok med nama ker je vedno bilo ker sva že tudi imela tak hudo krizo da se teden dni nisva slišala in ne nič.Ima neko čudno obodbje zopet.Saj sva se slišala po telefonu in se menila vendar ne tako kot bi moralo biti.Me je danes povabil k sebi da se lahko pogovoriva o tem a čutim da nebo nič iz tega.On pravi da je vse ok vendar mene moti ta njegov ignor in čudna hladnost do mene.

@NEOPAZNA

končno nekdo z istim problemom! kot bi sebe brala.
7 let zveze. od tega 8mescou narazen, ko sva nekak na mojo pobudo šla spet skp (in on je ugotovil da hoče mene in da z drugimi ni to to,da ne more bit z drugimi,da mu ni isto) ker dejansko teh 8mescou sva se videvala,ko sva bla skp,use najlepše,ko sva bila narazen,me je razjedal a delam prou,a seb delam škoda,sm vedela da ja ker smo mi vsi govoril kaj še delam z njem,da me ne spoštuje.lažje rečt kot narest. sm rekla si,neeee najina zveza je pa drugačna!!! pr nama ni tko grozn. konckonceu smo vsi isto,sam drugačna imena 😉 in res očitno sem rabila it le še enkrat skp,ker po tem mi je kliknilo čez noč,sploh ne znam opisat,prej nism mogla brze njega,razsciscevanje,smsi,klici..od tkrt dalje,mir z moje strani. očitno sm rabila le eno šanso in sm vidla da ni vredn..ne energije..ne let..pa sem 25 stara. in še vedno vem da je neaj med nama,da vedno bo,da se mava rada, da bova celo življenje v ontaktu..čeprou sm prekinla kontakte po tem totalno,on me je hotu se delat ljubosumno,pa sem šla prot sebi. zakaj prot sebi.zato ker sm taka da rada mam razčiščene stvari, in hočm dokončane zadeve,ta je pa še nedokončana.in pač nekatere zgodbe morajo tko ostat.in za svoje DOBRO IN MIR V DUŠI,se pustila to stvar za sabo..in čim sem si v glavi to popredalčkala,ne boš vrjela.po enm letu sm spoznala rasnega fanta! In isto sem takšna kot ti,prekipevam od energije, navznot me je pa paral,sploh poslusat prjatlce da nj ze dam ga iz glave… in dokler sama PRI SEBI ne bos razcistla,ti nobene nase besede ne pomagajo, prebol ga, pejt naprej..sama moras pridt na to! Za svoje dobro. er ce pogledas prihodnost,ni je z njem..je tako? no,potme res skodarazmisljanja,solz,kregou. midva sva bila supaj potem pol leta še,4 mesec-BOŽANSKI..potem je slo pa spet navzdol,reganje,banalne stvari… ko sva prekinila sva ”zaslisevala” en drugega se ksne pol leta in preverjala ce ma kdo novo/novga…in se trpincla.potem sm pa it nenana naredila konec..in ne bos vrjela,NEVERJETEN OBČUTEK. in tud men niso bli prej drugi fantje,so bli le zapolnitev časa…pa ni bilo to to.ko sem poštimala v glavi,takoj je prišel en fant in da bi ga zavrgla bi bla to večjih napak v mojem zivljenju.
upam da tudi teb rata! pa srečno :*

Najlepša hvala za odgovore.Ja res je težko.Zavedam se,da midva ne moreva biti skupaj…ampak potem pa njegove sladke besede,da me edino on ljubi…
S tabo zajčica:)ali karkoli že si,tista z uhlji:)…..pa se popolnoma strinjam.Ne poznam nobenega takšnega primerka kot sem jaz osebno:)Takšne težave nisem zasledila še pri nikomer.In res me veseli,da me nekdo razume…Vem,da vse to nakazuje na neodločnost in razvajenost…ampak povem vam,z vsako drugo težavo se spoprimem takoj,brez problema…ta pa je res težka:)Posebej zato ker imam skoz v glavi,da mogoče mi bo pa žal in ne bom nikogar več tako ljubila…Sem se pa odločila,da bom spremenila pri sebi veliko stvari.V prvi vrsti bom iskala mir v sebi,več v naravi in predvsem puščala mobilnik doma kolikor se le da.V nasprotnem primeru sem vs čas aktivirana in pogledeujem na ekram,če mi je pisal…Zanima me salo,ali si ga ti zdej v celoti prebolela?Ga še sanjaš,te še zadane ko ga vidiš…?Js ne vem,če bo kdaj to pri meni ponehalo???Ali te je on pustil pri miru?Mene bo pomoje ne bo tako zlahka,ker točno ve kako more zmanipulirat z mano da sem spet pri njem:)Leta pa minevajo…vsi so že obupali nad mano,samo sama še nisem:)

ja,midva sva tut vedla…da tezko je z njem in brez..:D in pac sva vedla da mava nezdravo vezo,se pobila bi se loh,tok skregana..alpa tok se mela rada..to ljubosumna en na druzga. se izrazit neznam te obcutke,
mene tut razjeda..še zdj,po enem letu..mam zvečer,ko se telo umiri,čas za razmislek,in še vedno razmišljam. In mi je folk na tem forumu že reku da sem prav mazohistka do sebe, da uzivam v trpinčenju same sebe. Sm ugotovila da ljub vsemu kukr znam odklopit in rešit problem,se mu izognt,tle ni in ni slo. so mi tudi svetoval da nj prenaham za svoje dobro,da se bom tem solzam,razglabljanju enkrat samo smejala ko bo pršu pravi mim,in res. preverjeno deluje.
Najhuje mi je blo,ker ni blo dokončane zgodbe pa sem se sprjaznla,da pač neglede na vse,kok si se tko šteku,čutu blizino,prids do tocke ko več ne gre naprej. In še vedno mu nisem povedala ar mu gre…mam cel govor pripravljen,zre me, al ga kontaktiram al ne,ker on nonstop proba najdit stik z mano. Tok sm že najedala vsm s svojimi pogledi,s svojim prav,da bova že skp pršla…da nakonc še prjatlce po letu dni niso več mogle prenašat..in zdj jih popolnoma razumem. in vidim pri drugih,sej,tuj problem je lazje resit kot lastnega..ker vidis in slisis tisto Kar hočeš 😀 no ti dam link od teme…sicer je blo odprtih še veli več, ampk mi je prou bad ti nalept,ker sm ze sita tega razglabljanja..in to za prazen nic,npr.kot danes, prišla z morja,in razmisljam 😀
pri men je bla fora,da sm bla v tem času tako med razpotjem s tem biušim,in prjatlcam,pač skupna druzba…in sm mogla vse popredalckat…in njihove lazi,prekrivanja… sele letos me je vse zadel u kratkem času.. in kukr misl da nekoga poznas..toliko ga ne.
ISTO glede mobilnika…nonstop sem na nje,pa ne zaradi njega… je pa res da človk ko konča pogreša blizino,jz sm se zaposlila z FF,pa se nism navezala,sam oni so zbezal stran kao prevec je lepo..se pravi,se ”dogodiuscine”in drame v tej smeri..ni da ni.
glede miru pred njem..uff to so cele zgodbe. ti raj nalimam svoje linke problemov. Nedvomno je pa najhuj blo,ker sm slutila da bo on prej si najdu,in potem prikrivanje do zadnjega dne o tem a ma punco,potem kako ni isto z njo,da on ni za zveze,da nobena ni kot jaz,da je tezko najdt nekoga posebngea…amp vseen,če ne gre NE GRE..in on si je s tem hotu samo delat ODPRTE MOZNOSTI..in potem te ego igrice… ves kok sem jih bla sita. in da jaz, tak karakter kot sem, lett-am go,vrjamem da se mu zdi cudno,zato pa isce kontakt prek brata,njegovi prijatelji mi vsa vikend klicarijo,posebno zadnje tedne ko mu se na SMS ne odpisem,ker pač je tko res enostavneje,mir v dusi,dalec od oci dalec od srca. Ceprou mislim da tale fant zdle,me je tko zamedu,da si ze kaksen teden v glavi ustvarjam scenarije, kako poklicem bivsega,se pogovoriva,razcistiva in jaz mirneje spim. Preden sem tega spoznala,sem ga sanjala nooon-stop,pa tut ce nism razmisljala o njem. pac nasa podzavest klice v spanju na plano.in sem sanjala kako se mu ta nova bejba smeje ces nisva par… sm dobila filing da zdj nista vec skp (ja,še srečavam jo:D), in še njegovo pisanje ko sta bila skp 2 meseca ze..mislm halooo,maš bejbo,prikrivaš zvezo da od drugih zvem,potem mi pa reče sej ITAK gre v tujino hmal za eno leto..res dober štart, da ti ne rečem,takrat bi se lahko čez zid vrgla pa bi lukno nardila,tok sm bla jezna.In od tkt,od tega dogodka dalje,sm čist druga,sprjaznla sm se, odmaknla se..on je pa biu tisti ki se je še do ne davnega šu neke čustvene igrice in isku pr men tolažbo,pa sm jz z ignorom mu dala vedt da nima kaj sedet na dveh stolčkih oz.upat da bom ga čakala..in to je to kar ti rabiš,on VE DA GA TI ČAKAŠ..da NE MOREŠ BREZ NJEGA. In točno obratno moraš narest,preprosto odidt,ker po lastnih izušnjah,to gre samo na vzdol,pri men so potem še njegovi starši ratal nasprot mene,pa smo si bli k mami pa oči naveza…skratka,to ne prnese nc dobrega v nedogled,sploh po toliko letih,ko se poznas v nulo,da veš kaj bo reku,kaksna bo njegova naslednja kretnja,reakcija..k ti ze kr dvigne zivc z necem k tekom casa ne more vec tolerirat.
Pa da se razumemo,jz sm sprejemala njegove napake,on pa čez moje (vesela,druzabna,vedno se znajdem) ni mogu it.
ti nalepim še linke,samo da najdem. upam da ni preveč nepovezano napisano,tolikokrat sm to že pisala,pomagala kakšni drugi punci tle,da se počutim že kot lajna..oz.papiga 🙂 hehe

skratka..leta minevajo,dragocena mlada leta,ki jih mečeš stran na nekom ki te ni vredn… in samo če boš pri sebi rekla,zdj pa dost… ker ljubezen NISO BESEDE,SO DEJANJA, IN TO EDINO ŠTEJE! pomisli 😉 tko če pogledaš,je vse enostavno,rešitev na dlani,sam zenske smo take da razmisljamo,kaj pa ce ne bo,a se bo spremenu, sam še tokrat probava,mogoče bo šlo, joooj pa bom sama ostala, z nobenim ne more mi bit tok dobr znjem.. NE NEE..glej lahko,še boljš ti bo,ker vedno gremo na boljše,zorimo. Tudi to je biu pri nama problem,jaz smrkla 17let…v tem času do 25. se toliko spremeni,človek raste,zori,se spreminja,spoznava ljudi, pogled na svet. Ne pomeni pa da boš seveda zdj biušega iztrgala iz spominov. Prva ljubezen (predvidevam da tudi pri tebi je tole 1.resni fant) se nikooooli ne pozabi.

pač jz vem da bo mene tud VEDNO spremlju del njega,vedno bom primerjala zveze itd.na podlagi njega,7 let ni malo. Ampak vseeno,ni pa konec sveta,če pomisliš koliko nas še ćaka..bolj pomembnejših stvari…uff…sam k je to tok težko, te čist razumem, ampak to smo pač le ljudje ki se nam zdi trenutn problem največji na svetu,kaj čš 🙂

koncno lahko tudi sama po letu trpincenja rečem, been there DONE THAT and never ever again..postavila se po robu,prekinla stike.na eni strani so padale obtozbe kaksna sm,kok ma zdj pridno punco..po drugi je on odhajal s povesnjeno glavo in slabe volje,ker je vidu,da me nima vec v sahu,da me ne dobi vec. napad = obramba? 🙂 tako da sem se spraševala kok je dejansko srečen sploh,vedno je pisal cel raznežen na novo leto,praznike in da me kr pogreša,ali pa pošilja MMS-e, npr .kje je,kaj dela. jaz če bi takrat mela fanta in bi ga imela res rada in bila tok srečna kot je on kazu po smsjih,klicih..nikol ne bi pomisnla na bivšega. Torej, igra: pumpanje ega. Kar pa ne dokazuje kok me je mel rad dejansko..in isto velja zate,z manipulacijo to dokazuje! Tud jz sm njega preverjala če ma kakšno v igri (te ljubosumne),in ko sm vidla da se kaj kuha,sm takoj šla v akcijo.. in potem prideš do spoznanja,da je lajf prelep za take stvari se obremnenjevat,je dost hujsih stvari.

in ce ne bi nehala use to,ne bi spoznala tok super druzbe in super fanta,ki res,ne bi si mislila,lahko recem da je enkraten,gleda me s spostovanjem… kot me biusi ni nikol!oz.le na začetku… In ce se mas rada,PREKIN.ne razciscuj,vem,je tezko…ampak ko gre DEJANSKO NAPREJ,kr odpre se,cim sem zacela gledat na situacijo z biusim kot preteklost in se nism vec obramenjevala, je slo vse na bols,kar samo od sebe,prej sm bla pa na tleh,ziucna razvalina,cekirala ga,padala na besede..

in ce te je kdaj zares mel rad,te bo nehu trpinct v tej vezi oz.vzajemno kukr se trpincta. ker midva sva bla narazen lan in mi je pisu (ko je vedu da nimam druzga,da sm podrejena njemu)da kako zdj ni za resno,da bo razumeu ce prekineva stike,da me bo nehu trpinct. cim sem jaz se mal umaknila pa sprijaznila z nastalo situacijo,me je takoj poiskal in potem je sledil ta zadnji del,pol leta skupaj, vse lepo 4 mesec potem pa tema,še večja kot prej,še večji problemi… eh,sam da je mim. Ta izkušnja me je zelo zaznamovala pa naučila.
mislm da zdj bi mu lahko brez trpljenja pogledala v oči pa se pogovorila.ker najbolj zanimivo je,ko ga vidim kje po slikah,mi je tko mim,lol,nee.. ko razmisljam o njem,ga povelicujem v visave. v zivo pa spet, ha ha ??… a zanjga mi je bad..ker porusi takoj moje PREDSTAVE s svojim kretenskim obnasanjem. Jz sm pa glupa k sm se tok dolg trpincla ker res, ni me spostoval ,tko kot tebe ne,ker bi te ze nehu mucit. vrjetn ve da bolse ne bo dobil..in je tko 😉 garantiram.

in kukr ti reče, nobene ne bom mel to rd,z nobeno seks ne bo to dobr. Prjatlce so mi tupile v glavo…in ko sem zadojela, so mele prau ”gleeej to je tip,sam da nastav pa je to to”.. in ne za nobenga tipa ne bi dala več roke v ogenj.in vsaka zveza z naslednjim fanom/ponco,ma svoj čar,noto… in vrjem, nič se ne bo spremenil, šlo na bolš, ppl dont change, nisi izjema, tako kot najina zveza ni posuta z zlatom. žal.

ena tema podobna: http://med.over.net/forum5/read.php?95,5268586

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7704707

na splošno vredno branja…in rešitev (isto kot neka obsesija na človeka,da nemoreš stran..)http://med.over.net/forum5/read.php?95,7589835

kako si lahko pomagaš..da vidiš da ni konec sveta, da se da vn iz ”tega”.. super tema http://med.over.net/forum5/read.php?95,7498034

http://med.over.net/forum5/read.php?95,7474556

http://med.over.net/forum5/read.php?95,7640215

še ena s sanjami. Potem vidiš da smo pr odnosih na istm oz.da za nobenga ne veljajo drugačna pravila.. in konconcev fantje so še vedno fantje,noben nima zlatega tiča ne punce lulike, če se loh tko izrazim. Pa ljudje smo zaljubljeni v prestave drugega nam ljubega,in to zna bit problem ko se poruši to.

da boš videla kako so moški sposobni punci laskat z lepimi besedami,s tem ko je ona bivša pa sta bila veliko let skupaj..ob enem poriva drugo in to drugo blati pre bivšo,ona pa vse to prenaša..v upanjo da bosta nekoč skp. -> http://med.over.net/forum5/read.php?95,7691246

http://med.over.net/forum5/read.php?17,7672653 en moj… nima ne repa ne glave,ampk kot vedno,morm dat le iz sebe,ker me noben več ne more poslušat. nism ponosna da se pogovarjam s steno..pa dobr, mogoče ti kj pomaga 🙂

upam da sm ti pomagala pa da si prišla skozi tekst,pišem in iščem na hitro ker se mi že mudi 🙂

Res kot bi brala svoje besede…Le,da pri nama on nima punce in ko si probam js ustvarit kako vezo,ko poskušam…takrat pa je on ves poklapan.In potem moja slaba vest in enostavno tipa s katerim sem nameravala vezo skenslam oz. mi začne it dobesedno na jetra.In koliko moških sem že s tem prizadela…čeprav vsem povem naj se ne navežejo name.Pri nama je razlika v letih še precej večja,on starejši od mene…Ne nobena kolegica,nihče ne razume…Vse mislijo,da sem samo naivna.Nisem,ker niti ne verjamem njegovim obljubam.Ampak njegova bližina…to rabim v nekem trenutku bolj kot drogo.Ko pa sva skupi neki časa pa mi že začne it na jetra…Kolikor sem brala naj bi bilo to povezano s psihično težavo.Prevelika navezanost in odvisnost od človeka.In ko se že poberem,začnem znova,dobim energijo…takrat pa bum.Spet pride tista nora potreba po njem…Joj res,kot bi užival v trpljenju:)Kdor to ne doživi ne more razumet…In res sem vesela,da si se odzvala in mi poslala svojo zgodbo.V bistvo si prva oseba,ki razume:)Res pa bi te prosila še za linke,da preberem in upam,da me bo vsaj to spravilo v pravo smer:)Čeprav ima zdej spet vse možne obljube…ko pa mu da priložnost,pa spet nič:(

Zakaj te ne pritegnejo iskreni moški, zakaj se obešaš na takega s katerim veš, da bodo težave? Prav želiš si takega, da se boš lahko “bockala” z njim, čeprav veš, da to ni ljubezen (prepiri) rineš tja?

Drugega nisi vajena, drugačnega sveta ne poznaš, v teh prepirih se počutiš domače, ostalo (iskrena zveza) te ne zanima oz ti je nelagodno. Tudi če bi se ta s katerim se gresta “ljubezen”, po čudežu spremenil bi ga najverjetneje zavrgla. Dejstvo je da se niti ne more spremenit, niti po čudežu ne, dokler si ti takšna z njim, da skoz generiraš prepire….

Ta potreba po prepirih izvira iz tvojega otroštva in odnosom s tvojimi starši, prdvsem z očetom, ki te ni znal, zmogel….. vzgojit v samozavestno osebo. Njegova dejanja, odnos s tabo kot deklico je bil tak kot se ga sedaj greš s partnerjem. To ne pomeni, da se je oče prepiral s tabo, lahko je bil veliko odsoten, ga sploh ne poznaš, si živela predvsem z mamo, ki te je večinoma sama vzgajala, kakor je vedela in znala. Sama mama pa po svoji funkciji ne zmore otroku dat zaupanja vase. kljub najboljši volji in namenom ji to praviloma ne uspe in potem imaš nesamozavestno dekle pri tridesetih, ki ljub letom ne ve kaj bi sama s sabo. Pri sinovih pa mamine sinčke, ki se niso sposobni resnično predat partnerici. In če se najdeta taka dva, pri najboljši volji lahko netita samo prepire pa niti ne vesta zakaj….

Svetujem ti da se posvetiš svojem otroštvu, vzgoji in ozavestiš napake, ki so jih verjetno nezavedno naredili tvoji starši. Posledice tega bodo same izzvenele, ko boš odpravila vzroke.

nevem zakaj mi noče objavit odgovora.. mogoče zaradi posredovanih URL-jeu? Bom poskusila še enkrat, brez linkov.

@Neopazna: isto. ko je videl da me izgublja, je potem se šel te igrice preverjanja koliko mi je še do njega.. in sem vedno prišla nazaj. Do pred par mesecev,ko sem za svoje dobro rekla NE,dost je blo. Je pa res da sem vseeno puščala ‘srce’ odprto za še koga drugega,ampa v enm letu od tega,se je šele sedaj ko sem resnično začela vse ignorirat kar se tiče bivšega,in je tale pršu šele mimo, po dežju vedno posije sonce,bi se reklo 🙂
_On ima prav,tega si navajena, ne poznaš drugega in ta vzorc morš prekint. In vse se da če se hoče, kako je pa meni ratalo, u principu smo si vsi isti,veze podobne, ni noben izjema, čeprou izjeme potrujejo pravila,to je res.

Mi je pa zanimivo,da on sam ne pogrunta da to ni zdrava veza.. kaj pa on pravi na vse to? Ker na koncu je tut temule mojmu Ex pokapnil da tako ne gre,par tednov brez stikov je šlo..potem se pa je spet začelo klicarjenje, bolj pobuda z njegove strani kot pa z moje. Za razliko od lani ko sva bila na ”pauzi” in končala že 30x I guess.

tega mi včeraj ni hotelo odposlat:

pač jz vem da bo mene tud VEDNO spremlju del njega,vedno bom primerjala zveze itd.na podlagi njega,7 let ni malo. Ampak vseeno,ni pa konec sveta,če pomisliš koliko nas še ćaka..pomembnejših stvari…uff…sam k je to tok težko, te čist razumem, ampak to smo pač le ljudje ki se nam zdi trenutn problem največji na svetu,kaj čš 🙂

koncno lahko tudi sama po letu trpincenja rečem, been there DONE THAT and never ever again..postavila se po robu,prekinla stike.na eni strani so padale obtozbe kaksna sm,kok ma zdj pridno punco..po drugi je on odhajal s povesnjeno glavo in slabe volje,ker je vidu,da me nima vec v sahu,da me ne dobi vec. napad = obramba? 🙂 tako da sem se spraševala kok je dejansko srečen sploh,vedno je pisal cel raznežen na novo leto,praznike in da me kr pogreša,ali pa pošilja MMS-e, npr .kje je,kaj dela. jaz če bi takrat mela fanta in bi ga imela res rada in bila tok srečna kot je on kazu po smsjih,klicih..nikol ne bi pomisnla na bivšega. Torej, igra: pumpanje ega. Kar pa ne dokazuje kok me je mel rad dejansko..in isto velja zate,z manipulacijo to dokazuje! Tud jz sm njega preverjala če ma kakšno v igri (te ljubosumne),in ko sm vidla da se kaj kuha,sm takoj šla v akcijo.. in potem prideš do spoznanja,da je lajf prelep za take stvari se obremnenjevat,je dost hujsih stvari.

in ce ne bi nehala use to,ne bi spoznala tok super druzbe in super fanta,ki res,ne bi si mislila,lahko recem da je enkraten,gleda me s spostovanjem… kot me biusi ni nikol!oz.le na začetku… In ce se mas rada,PREKIN.ne razciscuj,vem,je tezko…ampak ko gre DEJANSKO NAPREJ,kr odpre se,cim sem zacela gledat na situacijo z biusim kot preteklost in se nism vec obramenjevala, je slo vse na bols,kar samo od sebe,prej sm bla pa na tleh,ziucna razvalina,cekirala ga,padala na besede..

in ce te je kdaj zares mel rad oz.te ima še vedno,te bo nehu trpinct v tej vezi oz.vzajemno kukr se trpincta. ker midva sva bla narazen lan in mi je pisu (ko je vedu da nimam druzga,da sm podrejena njemu)da kako zdj ni za resno,da bo razumeu ce prekineva stike,da me bo nehu trpinct. cim sem jaz se mal umaknila pa sprijaznila z nastalo situacijo,me je takoj poiskal in potem je sledil ta zadnji del,pol leta skupaj, vse lepo 4 mesec potem pa tema,še večja kot prej,še večji problemi… eh,sam da je mim. Ta izkušnja me je zelo zaznamovala pa naučila.
mislm da zdj bi mu lahko brez trpljenja pogledala v oči pa se pogovorila.ker najbolj zanimivo je,ko ga vidim kje po slikah,mi je tko mim,lol,nee.. ko razmisljam o njem,ga povelicujem v visave. v zivo pa spet, ha ha ??… a zanjga mi je bad..ker porusi takoj moje PREDSTAVE s svojim kretenskim obnasanjem. Jz sm pa glupa k sm se tok dolg trpincla ker res, ni me spostoval ,tko kot tebe ne,ker bi te ze nehu mucit. vrjetn ve da bolse ne bo dobil..in je tko 😉 garantiram.

in kukr ti reče, nobene ne bom mel to rd,z nobeno seks ne bo to dobr. Prjatlce so mi tupile v glavo…in ko sem zadojela, so mele prau ”gleeej to je tip,sam da nastav pa je to to”.. in ne za nobenga tipa ne bi dala več roke v ogenj.in vsaka zveza z naslednjim fanom/ponco,ma svoj čar,noto… in vrjem, nič se ne bo spremenil, šlo na bolš, ppl dont change, nisi izjema, tako kot najina zveza ni bila posuta z zlatom. žal. Če bi bila,bi ostala skupaj,brez igric, konstantnih prepirov, živciranja..

On_ Vse to sem že tudi jaz razmišljala.Vendar naša družina je bila vedno nekako povezana.Oče se je zelo veliko ukvarjal z mano.Zato sem bila nanj zelo navezana in ga celo bolj spoštovala kot mamo,čeprav se je tudi ona ukvarjala veliko z mano.Res pa je,da sem v določenih pogledih zelo razvajena..Ne toliko materialno,kot nematerialno.Namreč,ko je treba sprejeti kakšno odločitev,je ne znam sprejeti sama,še vedno rabim 100 mnenj…Sem zelo neodločna.Razvajena sem tudi v smislu,da morajo biti rezultati takoj,drugače obupam.In tudi strah pred izgubo je v mojem primeru zelo prisoten…kaj če mi bo žal…Mogoče so me celo preveč razvajali in se ne morem postavit na lastne noge.Mogoče iščem neko varnost,ki sem jo imela pri očetu…Res pa je,da se v naši družini ni nikoli veliko govorilo o čustvih.Kot bi nas bilo sram…vse to ugotavljam šele zdaj…

Trenutno zelo delam na sebi,želim poiskati vzrok in ga odpraviti.In,ko mislim da mi že povsem uspeva,pride dan,ko postanem tako nervozna,da se mi use podre…in potem spet…uteha v bivšem:(

Ne vem zakaj mi noče že od včeraj odposlati tega teksta, mogoče zaradi posredovanih URL-jeu? bom probala še enkrat, tokrat brez njih.

Aja rada bi povedala, da vrjetn zato ne najdeš nobenega s takim problemom ker ljudje po večini se sprjaznejo,ne razglabljajo,grejo naprej… mogoče so bolj močni,čeprou se mam jz za zelo močno punco-mogoče v drugih stvareh,ne pri odnosih. In so imele tudi prijateljive 8letne veze, pa so se kregale, so si šli na živce, a enostavno niso zdrzal brez en drugega, stalno so se vračali. Pa so potem ugotovil kot jaz ČEZ NOČ,da se le trpinčijo.

Tudi sama grem na sploh v življenju na vse ali nič,vmesne poti ni. In strah pred izgubo, ko sva bila z bivšim skp sm skos bila v strahu kaj bo enkrat če slučajno greva narazen..ampk sm tekom let odrastla, spoznala nove ljudi,ugotovila kaj hočem v življenju..in je šlo vse v svojo smer in me sedaj ko me kakšna prijateljiva razočara,sploh ne gane već,pač pride do točke v življenju ko ugotoviš kdo je bil kdaj pomemben in kdo ne.

@Neopazna: isto. ko je videl da me izgublja, je potem se šel te igrice preverjanja koliko mi je še do njega.. in sem vedno prišla nazaj. Do pred par mesecev,ko sem za svoje dobro rekla NE,dost je blo. Je pa res da sem vseeno puščala ‘srce’ odprto za še koga drugega,ampa v enm letu od tega,se je šele sedaj ko sem resnično začela vse ignorirat kar se tiče bivšega,in je tale pršu šele mimo, po dežju vedno posije sonce,bi se reklo 🙂
_On ima prav,tega si navajena, ne poznaš drugega in ta vzorc morš prekint. In vse se da če se hoče, kako je pa meni ratalo, u principu smo si vsi isti,veze podobne, ni noben izjema, čeprou izjeme potrujejo pravila,to je res.

Mi je pa zanimivo,da on sam ne pogrunta da to ni zdrava veza.. kaj pa on pravi na vse to? Ker na koncu je tut temule mojmu Ex pokapnil da tako ne gre,par tednov brez stikov je šlo..potem se pa je spet začelo klicarjenje, bolj pobuda z njegove strani kot pa z moje. Za razliko od lani ko sva bila na ”pauzi” in končala že 30x I guess.

pač jz vem da bo mene tud VEDNO spremlju del njega,vedno bom primerjala zveze itd.na podlagi njega,7 let ni malo. Ampak vseeno,ni pa konec sveta,če pomisliš koliko nas še ćaka..pomembnejših stvari…uff…sam k je to tok težko, te čist razumem, ampak to smo pač le ljudje ki se nam zdi trenutn problem največji na svetu,kaj čš 🙂

in ce te je kdaj zares mel rad oz.te ima še vedno,te bo nehu trpinct v tej vezi oz.vzajemno kukr se trpincta. ker midva sva bla narazen lan in mi je pisu (ko je vedu da nimam druzga,da sm podrejena njemu)da kako zdj ni za resno,da bo razumeu ce prekineva stike,da me bo nehu trpinct. cim sem jaz se mal umaknila pa sprijaznila z nastalo situacijo,me je takoj poiskal in potem je sledil ta zadnji del,pol leta skupaj, vse lepo 4 mesec potem pa tema,še večja kot prej,še večji problemi… eh,sam da je mim. Ta izkušnja me je zelo zaznamovala pa naučila.

in kukr ti reče, nobene ne bom mel to rd,z nobeno seks ne bo to dobr. Prjatlce so mi tupile v glavo…in ko sem zadojela, so mele prau ”gleeej to je tip,sam da nastav pa je to to”.. in ne za nobenga tipa ne bi dala več roke v ogenj.in vsaka zveza z naslednjim fanom/ponco,ma svoj čar,noto… in vrjem, nič se ne bo spremenil, šlo na bolš, ppl dont change, nisi izjema, tako kot najina zveza ni bila posuta z zlatom. žal. Če bi bila,bi ostala skupaj,brez igric, konstantnih prepirov, živciranja..

NEOPAZNA
težave kakršne imaš ti sploh niso tako nenavadne niti redke. Večina dolgoletnih zvez se končuje po podobnih scenarijih. Nekatere se na koncu zares končajo, druge ne. Vsaka zveza po določenem daljšem obdobju naleti na težave. To je praktično neizogibno. Pogosto pravijo, da so prva 3 leta testna, prvih 7 usodnih. Krize v odnosu pa so lahko različne. Ni vsaka težavica nepremostljiva, da ne bi odnos mogel bit še naprej lep, če se za to oba potrudita. In ni število let, ki si jih z nekom preživel, vedno dovolj dober razlog, da vztrjaš v zvezi, ki je zate pogubna, nezdrava. Noben človek pa tega ne more kar tako prekinit, tako kot prekineš recimo nek odnos po nekaj mesecih. Zato ne misli, da si po tej plati čudna. Če ti je kdaj bilo do nekoga, če si se trudil za nek odnos, normalno, da ne moreš kar zamahnit z roko, poslat sms “adijo” in je to to.
Je pa pri tem resnično vprašanje ali človek, ki se več let vrti v začaranem krogu in se hkrati zaveda, da to ni ok, zmore sam, brez pomoči, oditi iz takšne zveze, še posebej, če ga nekdo, s katerim je preživel več let, prepričuje v nasprotno. Najprej moraš trezno sama pri sebi razmislit ali ima ta zveza kakšno perspektivo ali ne. Lahko se obrneš tudi na strokovno pomoč. Vsekakor pa boš potrebovala določeno pomoč ali podporo, če se odločiš zadevi narediti konec. Tega skoraj nihče ne zmore sam. Vem iz številnih praktičnih primerov. Če imaš dobre, zaupne prijatelje, se lahko obrneš tudi na njih, da ti pomagajo pri tem. Bodi pa previdna, če se lotiš zadevo reševati tako, da se podaš v zvezo z nekom novim, še posebej s človekom, ki tvoje situacije ne razume in ki ni pripravljen ti stat ob strani ne glede na vse. To je najkrajša bližnjica, da se vrneš ponovno v objem bivšega. Bodi vztrajna in zaupaj vase. In ne pozabi, da si čudovita oseba, vredna prave ljubezni in da tvoj bivši še zdaleč ni edini moški na svetu.

Hvala vsem za odgovore….Danes sem se (spet) odločla da je konec.Želim si družino,želim si resnega partnerja…On pa mi tega ne more dati…Enostavno sva tako različna karakterja,da se skregava že pri vsakem banalnem pogovoru:(On potem spet vso krivdo prevali name in manipulira…Ampak tokrat mu ne bo uspelo.Zelo so mi pomagali vaši odgovori…Vsaj vem,kje lahko iščem moralno pomoč.Prijatelji in starši so že obupali nad mano,ker se videli kako sem trpela z njim,pa se vendarle vedno vrnila k njemu…Zato jim niti več ne razlagam o tem…Vase moram dobiti to moč in voljo…Samo to potrebujem.Vedno bolj ugotavljam,da to sploh ni ljubezen.To je samo neke vrste iluzija.In potem se ta stopnjuje…Želja po njem pride do te točke,da kar sežem po telefonu in pošljem sms,,,Ampak počasi pa res zadeva prihaja h koncu.Nimam več potrpljenja in ne morem več gledati kako mi propada življenje,zdaj ko bi morala razmišljati že o otroku…pa še vedno stojim na mestu in se smislim sama sebi…Joj,sem jezna sama nase:(

Ne vem zakaj mi noče že od včeraj odposlati tega teksta, mogoče zaradi posredovanih URL-jeu? bom probala še enkrat, tokrat brez njih.

Aja rada bi povedala, da vrjetn zato ne najdeš nobenega s takim problemom ker ljudje po večini se sprjaznejo,ne razglabljajo,grejo naprej… mogoče so bolj močni,čeprou se mam jz za zelo močno punco-mogoče v drugih stvareh,ne pri odnosih. In so imele tudi prijateljive 8letne veze, pa so se kregale, so si šli na živce, a enostavno niso zdrzal brez en drugega, stalno so se vračali. Pa so potem ugotovil kot jaz ČEZ NOČ,da se le trpinčijo.

Tudi sama grem na sploh v življenju na vse ali nič,vmesne poti ni. In strah pred izgubo, ko sva bila z bivšim skp sm skos bila v strahu kaj bo enkrat če slučajno greva narazen..ampk sm tekom let odrastla, spoznala nove ljudi,ugotovila kaj hočem v življenju..in je šlo vse v svojo smer in me sedaj ko me kakšna prijateljiva razočara,sploh ne gane već,pač pride do točke v življenju ko ugotoviš kdo je bil kdaj pomemben in kdo ne.

o, sedaj je pa slo..sicer brez Url-jeu. bom popoldne poskusila se enkrat.

teli naslednji stavki so pa izuzeti ven iz neke druge tem.ampak so tako lepo strnjeno napisani, bistvo ki ti da za misl.tako da bom.kar.citirala:

” Jaz sem tista, ki je spoznala, da ne bo nikoli drugače oziroma bolje. Veš, za to
sem porabila nekaj zadnjih mesecev in čeprav sem zelo čustven človek, sem v nujnih trenutkih sposobna racionalno
razmisliti in potegniti črto. Ko ugotoviš, da ti ostajajo samo minusi in se ob njih plusi veze topijo in ko spoznaš, da ni
več sreče in izpolnjenosti, temveč ju nadomešča malodušje in zagrenjenost, je odločitev na dlani. Pustimo mite o
romantični nesrečni in neizpolnjeni ljubezni v Romantiki; nismo več najstniki; danes in zame je ljubezen tisto stanje
dveh, ki ju izpolnjuje in osrečuje. Nisem mazohist, da bi vztrajala v lastni žalosti niti sadist, da bi to počela njemu. In
ko enkrat spoznaš, da boš sam živel lepše in bolj srečno, takrat je odločitev lažja. Priznam, ni lahko…ko sem slišala
na radiu najino pesem, sem se zjokala. P Pa ne zato, ker bi si ga neizmerno želela, temveč preprosto zato, ker si sreče
v dvoje želim. Nekoč, s pravo osebo in se sprašujem, ali mi je namenjeno. Moje življenje je polno, imam nešteto
načrtov in stvari, ki jih bom končno lahko dokončala in zaključila. Ampak saj sam veš, nismo osamelci, vsi si želimo
ljubiti in biti ljubljeni.
Prve dni sem bila nekako jezna; ne nanj, temveč nase, ker sem si pustila tako dolgo upati in se truditi…kot bi končno
uspela preskočiti zid, pred katerim sem že dolgo stala.”

Lepo, da priznaš (to kar sem poudaril) :))

To da se je oče veliko ukvarjal s tabo še nič ne pove o tem, da se je ukvarjal na pravilen način. Na način, ki otroku ustvari primerno okolje v katerem razvije uporabne miselne vzorce s katerimi se lahko gre zadovoljivo partnerstvo.
Tebi je bilo v krogu družine lepo, prijetno. Sedaj s partnerjem ti ni. Zakaj ti ni z njim tako kot je bilo doma? Kaj on dela drugače kot so delali pri vas doma?
Mogoče se ti zdi ta primerjava bedasta vendar so domači vzorci obnašanja merilo po katerih sodimo vse ostalo. Ni jih lahko spremenit, če sploh želimo in skoraj vedno je še kaj za “dodelat”.
Tako na hitro bi rekel po tem kar si tu napisala, da si bila “malo” očkova ljubica in te je nekoliko razvajal. Kdo bi mu zameril pri taki hčerki, a ne? :)))
Sedaj podobno pričakuješ od partnerja. On pa nekako noče igrat te vloge, on bi raje ono vlogo, ko je ženska kot njegova mama, da mu ugodi v vsem, kar si on želi in to brezpogojno. Brez da bi za to bilo treba “plačat”….
Tako res ne bo šlo 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Probam še enkrat,če bo sedaj odposlalo URL-je

ENA PODOBNA TEMA

tollele

na splošno vredno branja…in rešitev (isto kot neka obsesija na človeka,da nemoreš stran..) tole5

kako si lahko pomagaš..da vidiš da ni konec sveta, da se da vn iz ”tega”.. super tema tole4

tole3

TOLE2

še ena s sanjami. Potem vidiš da smo pr odnosih na istm oz.da za nobenga ne veljajo drugačna pravila.. in konconcev fantje so še vedno fantje,noben nima zlatega tiča ne punce lulike, če se loh tko izrazim. Pa ljudje smo zaljubljeni v prestave drugega nam ljubega,in to zna bit problem ko se poruši to.

da boš videla kako so moški sposobni punci laskat z lepimi besedami,s tem ko je ona bivša pa sta bila veliko let skupaj..ob enem poriva drugo in to drugo blati pre bivšo,ona pa vse to prenaša..v upanjo da bosta nekoč skp. -> TOLE1

en moj nima ne repa ne glave,ampk kot vedno,morm dat le iz sebe,ker me noben več ne more poslušat. nism ponosna da se pogovarjam s steno..pa dobr, mogoče ti kj pomaga 🙂

in zdle sm najdla še temo od danes:
TOLE

punca piše da ”Prav ko se razbremeniš teh bremen, se ponavadi rado zgodi, da ti v življenje vstopi oseba (prepričana sem, da z razlogom), ki ti ga tako ali drugače spremeni, te spet vznemiri. ” – TRUE! 🙂
upam da sm ti pomagala pa da si prišla skozi tekst,pisala in iskala sem na hitro ker sm hitela na šiht 🙂

New Report

Close