kaj mu je
Najprej lep pozdravček.
Tako kot večina se tudi jaz na vas obračam v upanju da mi boste pomagali.
Imam fanta skupaj sva skoraj 4 leta. Od začetka je bil v vseh pogledih najbolj svetla točka mojega življenja. Bil je tako ljubeč, nežen, pozoren, nič mu ni bilo težko narediti zame, skupaj sva bila ves prosti čas, ki sva ga imela. Sedaj pa se je tako spremenil.Ni več tiste ljubezni, nežnosti, objemov….zdi se mi da se je spremenil že takrat, ko se je povsem zavedal, da sem samo njegova, da mi pomeni vse na svetu.
Ko mu rečem da se mi zdi da je zelo hladen in da pogrešam njega takega, kot je bil od začetka mi reče, da pretiravam.Da je čist normalno da se po določenem času vse tista začetna ljubezen mine.Zelo sva se odtujila.A še vedno ga ljubim in nočm ga izgubiti a,vem da sama nemorm storiti ničesar, brez da bi pri tem sodeloval tudi on. Kako naj ga spodbudim k temu?Njegov kolega mi je tako po ovinkih dejal, da sem mogoče za vse to kriva sama, ker se tako zelo ljubosumna. Vem da sem a se ljubosumja ne morem znebiti, pa če še tako rada.Mogoče bi potrebovala celo strokovno pomoč.Kaj mi svetujete? Kako naj probam v njem prebuditi čustva?kako se znebiti ljubosumja?
Hvala
Iz tega kar ste napisali je videti, da se vas je fant naveličal, zaljubljenost in močna spolna privlačnost je pri njem popustila. Globoka čustva ljubezni do vas se niso razvila i n sedaj je do vas hladen. Dotiki in nežnosti mu nič več ne pomenijo. Če ste ljubosumni in to brez realnega vzroka, pomeni da ste kot ženska nesamozavestni, s slabo samopodobo, mučijo vas manjvrednostni občutki, da niste dovolj dobri ipd.. Zato ste se tudi obesili nanj in čeprav vam s svojim vedenjem kaže, da vas ne ljubi ga nočete zapustiti . Odvisni ste od odnosa z njim in nimate poguma,da bi odšli. Strokovna pomoč bi vam pomagala, da bi postali zrelejša in neodvisna oseba.