Najdi forum

Bolj kot je moški zrel in pameten, manj se je pripravljen prilagajati, zato najdi nekoga s katerim se ujemata brez neprestanih prilagajanj in podrejanja življenjskega stila.

Bodi enostavno to kar si. Že v “štartu”, si ustrelila mimo. Ne išči nekoga, da mu boš ugajala. Ali ti oseba ugaja ali ne, izveš počasi. Pokerfejsov pa se izogibaj, tudi sama ne bodi. Si praktično odrasla. Poanta je najti sorodno dušo in z njo prekrmariti “ocean” življenja, na katerem se višina valov spreminja s časom in “vremenom”. Tukaj ni velike filozofije. Nihče ni popoln…

Vprašaj se kaj ti hočeš, ne kaj drugi hočejo od tebe, saj nisi sužnja moškim. Ko boš imela odgovore na ta vprašanja, šele takrat boš pripravljena na prvi dejt, prej pa ne. Nato pa si naloži kakšno date aplikacijo, saj tipa v teh korona časih res nimaš kje spoznati. To je bilo že prej težko. Glej, da ni kakšen mamin sinček pa da ima pošlihtano življenje (služba, stanovanje, avto, normalne prijatelje, da se ne sliši z bivšimi,…)… Potem pa dodaj še kaj ti želiš, npr si želiš zelo aktivnega partnerja, ali takega ki je bolj doma itd. Srečno

Živijo,  po opisu zgledaš vredu oseba. Tudi jaz sem star 27 let, tako da če želiš kakšen čvek piši na [email protected].

Lp

Imam 40let.Bolj pomembno se mi zdi, da zenska ve kaj hoce in kaj si zeli.Nikoli mi niso bile vsec zenske, ki so odstopale od drugih prav tako vzvisane.Da ji leta ali visina ni ovira, ko izbira glede moskega.Ne rabi biti neki razgledana samo, da ima v glavi postimane stvari.

Kaj bi pričakoval? Nič posebnega, Nič od vseh teh silnih stereotipov. Po izgledu se mi zdi, da mora kolikor toliko “kliknit”, a po sodedaj videnem, se ženske bolj sekirajo, ko moški. Glede neke razgledanosti, izobrazbe in podobnega se ne sekiram, če je le osebnost zanimiva, da se zna pogovarjat in da vedno ter na vso silo rine svoj “prav”.

Ne maram pretirano dominantnih, vsiljivih in raznih “možač”. Po drugi strani ne maram niti pretirano podrejenih ter žensk brez lastne pameti. Pač nekaj normalnega. Pa da vidim, da sem jih zanimiv. Ker raznih, ki še same ne vedo kaj bi, imam poln kufer.

Ostalo, torej: višina, velikost jošk, teža, izobrazba, ali ima ljubljenčka, ali ima otroka, ali je svetla, temna, kratki, dolgi lasje itd…, pa ni v ospredju.

Sm 31 let pa bi tko reku bodi:

Od 18 do 30 let, vitke postave (zelo pomembno, lahko si presuha), saj sredna šola, nasmejana, nekonfliktna, preprosta, da ti ni problem da pogledam za lušno punco sm pač samo človek, lahko si punčkasta, v postelji odprta in poredna…

No go:

Feministke, agresivne, konfliktne, da išče prepire, veganke (vegeterjanka loh sam da men ne teži zard mesa), kratki lasje, fantovsko oblačenje, v fitnesu natrenirana rit(ni šans)…

L.p.

Kar sem opazil pri ženskah na Tinderju in portalih, so samske 35+ letnice kar problematične. Se je za vprašat, ko je kakšna pri 38, 39 še samska in brez otrok, zakaj je temu tako. Ravno pred kratkim sem na Tinderju navezal stik z 38-letnico, ki še živi doma in gre raje na smučanje, kot da se sreča z nekom. Pa na oo neka 39-letnica, ki je ne smeš za fb vprašati v manj kot 14 dneh. Tako da avtorica, bodi odprta za spoznavanje in ne bodi zatežena, dolgočasna, pa boš koga spoznala.

No povej s kod si pa pusti kak kontakt ti pisem, jaz sem stara 38let, samska brez otrok. Sicer pa dokler nisem v vezi,  tudi jaz hodim raje sama okoli, kot pa da doma čepimna kavču z nekom.

Ne sprašuj se, kaj iščejo moški. Poglobi se v sebe in ugotovi, kaj iščeš ti. In ne odstopaj. Ker vsakič, ko boš sprejela kompromis, jo boš potegnila takratko.

Kul. Ampak meni se zdi, da po 5 letih zveze je 3 mesece samskosti premalo, da sprocesiraš, zato se mi zdi da rineš prehitro v zvezo. Sprosti se. Uživaj samskost še nekaj časa in ne silit preveč. Bojo čmrlji že prišli. Stara si 27. Halo? V najlepših letih, snubcev ne bi smelo manjkat.

Uredi si lajf in poskrbi zase, da boš oddajala pozitivno energijo.

New Report

Close