Kaj moški iščejo
Pozdravljeni,
pred 3 meseci sem postala samska. Žal se po 5ih letih zveze ni izšlo. Sedaj sem, tako rečeno, ponovno na trgu pa me zanima nekaj stvari. Že kar nekaj časa je minilo od mojih zmenkarij, pa tudi mlajša sem bila takrat, sedaj sem stara 27 in ne vem, kako se bom znašla, ko se ponovno vse vrne v normalo.
Zanima me predvsem mnenje moških starih od 25 do 40 let, kakšne ženske iščete, kaj pričakujete na prvem zmenku od punce, koliko vam pomeni razgledanost ženske, koliko stare ženske si želite/iščete, itd.
Kakršenkoli pogled na to temo je dobrodošel.
Hvala!
Različni moški različna pričakovanja. V glavnem pa verjetno nisi tukaj, da jih izpolnjuješ, pač pa da najdeš koga, s katerim se bolj ali manj že ujameš po načinu življenja in glede na osebne vrednote.
Sem sicer mlajši kot ti, ampak ti vseeno lahko svetujem:
Ne obremenjuj se s tem kaj moški iščemo, bodi takšna kakršna si v resnici. Recimo, če rajši piješ sok namesto piva v družbi, ja zakaj pa ne?
Nekdo ti je interesanten zaradi določene stvari na njemu, kaj če bi ravno to bila tista za katero se pretvarja?
Nasplošno pa, samozavest, urejenost, čistoča, smisel za humor, razgledanost (vsaj zame ogromen plus), pa to da ima punca svojo identiteto, da ni kot ovca, ampak si zna ustvariti lastno mnenje o svetu, sebi.
Zdravo, jaz sem star 32 in se dobivam s puncami starimi od 20-25 let.Njihova razgledanost in inteliginca mi je pomembna ja, in zabaven karakter. Pa da niso umazane s feminizmom. Rad jih peljem kam na lepše. lp
[/quote]
Kaj ja pa narobe z tvojimi vrsticami, če tako ceniš inteligenco?
Ponovno samska kaj si pa ti želiš, kaj ti pričakuješ? Mislim, da je to pravo vprašanje, ki si ga moraš postaviti in bo tudi prvi zmenek lepo stekel.
Če bi vsi moški iskali isto, bi bilo pred kakšnimi hišami in bloki neskončna vrsta, drugje pa nič.
Ne žensk, ne moških, ne moreš spraviti na skupni imenovalec.. zato so vsa vprašanja po spolu: Kaj naj bi le ta iskal? – absolutno nesmiselna.
Dodatni nesmisel je, prilagoditi se iskanju drugih.. če moški iščejo blond, se boste šli kar pobarvati?
Pri vsem skupaj je bistveno: KAJ VI OSEBNO IŠČETE v partnerskem odnosu?
če bi jaz bil v iskanju bi tko naredil.
1.če si lezba.2. če si feministka.3. vegetarjanka,4.če si debela.5. če imaš pa, mačko. 6 imaš kakšne omejitve. 7 če imaš vsak min. 5 ali 6 stopnjo. 8. vse kar diši po uiformi, učiteljici, pedagoginji, psihologinji, socijani delavki, učiteljici, trenerki, policajki, vojakinji, gasilki to je use NO GO. žal. če si nerazvita, v stalnem stradanju in vegi fegi varianti imas 3m agisterije in se imaš za kao samostojno in samozadostno, to bo zelo NO GO!! pri 27 bi ze morala imet otroka. karieristka in večna sanjačica, atekova princeska, to Je NO GO. prijatelje imaš praviš. to je ze slabo. druzbo rabis skoz?? torej odpade. skoz te frendice pa spakovanje. ne hvala. kolk osi strenirala v času korone? mas 6pac? se 5x dvgnes na stangi. si kaj močna? to bi mene zanimalo. če se da kaj z teboj počet? al misliš to imet svoje frendice pa se tma zgovarjat? po resnici. men si anti z sedaj. čist po resnici. anti totalno. brez samozaveti brez hrbtenice. ugabno no.
No večina ma rada gluhoneme nimfomanke ki nimajo pameti oz prazno buco in letno prenoslijivo karto za stadion, pa da ima premoženje od atija ali svoje familije. Take so napumpane v 2 mesecih.
Drgače pa naredi seznam stvari ki jih ne toleriraš pri moških in ko se pojavijo odidi takoj, nemisli da otrok vse reši.
Jas mislim da si ravno prav stara za kakšno precudovito ljubezen .
Zato ti sporočam če nimaš otrok da greš lahko sama na zabavo tam je veliko fantov in če ti bo kakšni posebno všeč se ga ogleduj .
Vendar če boš ti kateremu fantu všeč in če te povabi na ples ljubezni se ni treba bati le pojdi ter se nežno zaljubita v uči sreče norosti .
Ponovno samska, 07.01.2021 ob 22:07
Pozdravljeni,
pred 3 meseci sem postala samska. Žal se po 5ih letih zveze ni izšlo. Sedaj sem, tako rečeno, ponovno na trgu pa me zanima nekaj stvari. Že kar nekaj časa je minilo od mojih zmenkarij, pa tudi mlajša sem bila takrat, sedaj sem stara 27 in ne vem, kako se bom znašla, ko se ponovno vse vrne v normalo.
Zanima me predvsem mnenje moških starih od 25 do 40 let, kakšne ženske iščete, kaj pričakujete na prvem zmenku od punce, koliko vam pomeni razgledanost ženske, koliko stare ženske si želite/iščete, itd.
Kakršenkoli pogled na to temo je dobrodošel.
Hvala!
Predvsem je vazno, da ne znizas svojih kriterijev tako, da bi sla preko sebe. Ce pogledamo par moskih komentarjev v tej temi, je jasno, kaj oni iscejo. Zensko, ki bo zadovoljila njihove potrebe in pricakovanja, njene potrebe in pricakovanja pa jih ne zanimajo. Taksni se niso sposobni v odnosu predati in zaupati, niso custveno sposobni enakovrednega odnosa, ampak samo nadrejeni/podrejeni. Prepricani so, da jim ze po definiciji spola pripada vec. In takega noces, ce zelis partnerja, ki te bo podpiral, in s katerim tvorita ekipo, definirata skupne cilje in jih skupaj tudi uresnicujeta (tistim, ki niste vedeli, za to se zavzema feminizem, za enakopravnost). Ne pusti se prepricati, da si vredna manj.
Dobro vprasanje, jaz sem recimo samski po 18ih letih zveze. Star 33let s prekrasno hcerko. Razsel sem se po tem ko je partnerka srackala okol z drugimi.
Kaj iscem. Predvsem punco, ki ga ne serje okrog z drugimi, punco ki sprejme mene in mojo hcerko v svoje zivljenje. Punco ki ji ni samoumnevno da se stroski v hisi delijo in da samo caka kdaj bo kaj dobila, a po drugi strani se skuhala nebi nic, kaj sele kako poloznico pokrila. Drugace pa seveda taksno da se ujameva in si deliva zivljenje, uzivanje ter delo, pogled na svet, zabavo in da sva tukaj in zdaj drug za drugega.
Kaaaj, 29.01.2021 ob 09:10
Zdravo, jaz sem star 32 in se dobivam s puncami starimi od 20-25 let.Njihova razgledanost in inteliginca mi je pomembna ja, in zabaven karakter. Pa da niso umazane s feminizmom. Rad jih peljem kam na lepše. lp
[/quote]
Kaj ja pa narobe z tvojimi vrsticami, če tako ceniš inteligenco?
Ponovno samska kaj si pa ti želiš, kaj ti pričakuješ? Mislim, da je to pravo vprašanje, ki si ga moraš postaviti in bo tudi prvi zmenek lepo stekel.
Pri 30+ postaja plodnost že vprašljiva, in itak, da ne bos takoj naredil otroka, ampak šele po par letih, torej, če se srečata, ko je punca 30, in začneta poskušat za otroka po recimo petih letih dejtanja, je že kar kriza.