Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kaj moram vedeti pred odhodom v solarij?

Kaj moram vedeti pred odhodom v solarij?

Hojla!
Mene pa zanima, ali se moram pred odhodom v solarij namazati s kakšno kremo ali potem; ker nimam izkušenj s solariji, vas prosim če mi lahko o tem poveste kaj več.
In še to, kateri sončni studio priporočate v Ljubljani?

lp. sončika

prej ne, potem pa je dobro, da se.

Ja, to jaz tud svetujem, da se prej ne,ker od tod pol alergije, po solariju pa vsekakor!

Kako začeti s solarijem? Nisem se še nikoli “solarila” 🙂 Za koliko min za začetek?

Tam ko jaz hodim, je sončenje na žetone, lahko izbereš za 10 ali 20 minut. Jaz sem bla do sedaj 3x in vedno vzamem za 10 min, čeprav imam drugače svetlo polt, fajn je.

A kako začeti? :))) Greš tja, plačaš, se v pred solarijem slečeš, se vležeš notri, sprostiš….., daš na oči posebna pokrivala, na koncu pa se v solariju še ohladiš. Tako je tam, ko hodim jaz. Ampak tam nikoli ne dajo računa, to mi gre na…

Koliko stane solarij za 10 min? Ta pokrivala za čez oči ti dajo v solariju kajne?

Jaz lani, ko sem šla prvič,sem šla kar za 20 min od začetka, pa ni blo panike, pa sem tud svetlejše polti. Pol sem bla vedno po pol ure.
Ampak tukaj je ful pomembno,kakšen je solarij! Tisti “moj” je bil turbo solarij, pa ženska, ki ga je mela, jo dobro poznam, pa sem ji zaupala, pa še primerno izobrazbo ma. To ti mora svetovat tista, ki dela tam in naj bi ti tudi pravilno svetovala, ampak splošno priporočilo je; za ziher lepo počasi, kot pa da bo kaj narobe!
Meni je ful fajn, tak se sprostiš tam not, odklopiš vse in samo uživaš. Res ful fajn.
Sicer zdaj nisem nič hodla čez zimo, samo se bom zdaj počasi spet spravla.
O cenah pa ne bom govorila, ker sma midve takrat to malo bolj poceni uredile, ker sem jo poznala.

Stane 1200, da.

Kaj moraš vedeti pred odhodom v solarij? To, da greš tja na lastno odgovornost, da ne boš pol jokala ko boš dobila raka. Dokazano je namreč, da solarij škodi, škodijo tako naravni kot umetni žarki.

Dandanes škodi itak vse od vode pa do zraka!

JA ti sam lepo pojdi tja, pa praši tisto ki tam dela za vsa navodila.
MEn je vse povedala, mi je tud program na mojo polt napisala.. Ker sem pač svetlejša sem začela tko z 10min.. Kolegica pa kar s 15.. Sej to ti svetujejo. Če ne pa.. zameni solarij:))

čauči

Kam pa hodite ve, ki imate tako velik začetni čas in žetone? Najbrž niso zelo močni solariji?

lp

Jaz sem v Mb, ti si očitno z Lj.
Moj čas je bil 20 min kot pravim, solarij je bil pa turbo.

Jaz grem v Lj./Ergoline v najmočnejši solarij (turbo so itak vsi – moč je različna) po 2 mesecih za 20 minut.

lp

Ja, sej jaz sem začela tud v Ergoline-u, pol pa je solarij odprla od kolegice teta (ki je pred tem delala v Ergoline-u) in sem mela pol pr njej bolj poceni, pa sem hodla tja.
Ne vem, kaj sploh sprašuješ, zdi se mi da ti nekaj ne gre v glavo,pa ne vem, kaj. To,da sem začela z 20-min? Sama sem hotla z 10,ker me je blo strah,da ne bi blo kaj narobe, pa so rekli,da ni panike, da lahko 20, pa če ne bo ok, bomo pač vidli. Pa je blo vse ok.
S tem da moja kolegica je hodla istočasno z mano, isto čas 20 min, pa sma skoz isto in je vse blo ok, pol pa je njej čez kak mesec skurlo kožo. Pač, opeklo jo je. Pol se je začela obračat, ker se prej ni-prej je ležala samo na hrbtu, pa ni šla na 30 min, tako jaz ampak je ostala na 20.
Ne vem, no, jaz nimam slabih izkušenj, ampak še 1x poudarjam, da je odvisno- od tvoje kože, polti, solarija, vzdrževanja solarija, … ne vem, en kup stvari. Ampak zaposleni tam morajo dat napotke, na katere se zaneseš, oni ti morajo znat pravilno svetovat.

Res? Jaz sem se pa vedno prej namazala z visokim zaščitnim faktorjem, po solariju pa z body lotionom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close