Najdi forum

kaj moram plačati

Mene zanima naslednje. Trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje, kjer prejemam podporo torej sem zdravstveno zavarovana. Morala bi na redni ginekološki pregled pa ne upam saj nimam sklenjenega dodatnega zdravstvenega zavarovanja pa me je strah koliko bom morala plačati, če bom morala. Mi lahko poveste koliko približno?
Ali pa je morda bolje da počakam še ta dva meseca kolikor mi manjka do zaposlitve si sklenem tudi dodatno in grem potem. Ker sem zdrava mislim da ta dva meseca razlike ne bosta igrala velike vloge če sem dosedaj že en mesec čakala. Ne bi pa rada plačevala ( nekje do 5.000 bi še šlo) saj sem trenutno na tesnem z denarjem.

Predlagam vam, da se glede tega vprašanja obrnete kar direktno na zdravstveni zavod, kjer imate izbranega ginekologa in povprašate, koliko bi morala doplačati. Jaz namreč nimam podatkov o cenah storitev. Seveda pa če nimate težav, raje počakajte ta dva meseca, da boste imela urejeno dodatno zavarovanje.

Tanja Koderman

Pravno-informacijski center nevladnih organizacij - PIC Povšetova 37 1000 Ljubljana Tel: 01/540 19 14 E-mail: [email protected] Odgovori PIc-a, so finančno podprti iz strani ZZZS-a.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close