Kaj mislite pa vi?
Lepo pozdravljeni,
naj takoj na začetku povem da nisem več rosno mlada, toda kljub temu me tarejo problemi, ki niso za vsaka ušesa. Zato sem se odločila da napišem vam in vas prosim za kak nasvet, mogoče je pa še katera v takem položaju.? Poročila sem se mlada, oba z možem sva bila brez izkušenj v spolnosti. Pa se mi je zdelo da še kar nekaj gre. Prišli so otroci in spolnost sploh ni bila tako pomembna. No potem je pa v zakonu zaškripalo – nevem – z obeh strani je vel nek hlad. Takrat sem prevarala moža, in spoznala da je spolnost nekaj lepega. Temu prijatelju sem se predala res z dušo in telesom in bilo je enkratno. Ker pa to ni bilo v mojem stilu sem doma možu povedala in predlagala ločitev. Z otroci sem se odselila takrat pa sem spoznala da mi mož pomeni veliko več kot tiste urice z prijateljem. Mož se je vrnil, pogovorila sva se, priznal je tudi svoje napake in odločila sva se da ostaneva skupaj. Tega je že 15 let in res nikoli si ne očitava, živiva skladno, vse počneva skupaj imava se OK, pozorna sva drug do drugega samo….. tu je še vedno tisto kar nama ne gre – spolnost. Imam občutek kot da je moj mož ostal na tem izpred 25 let. Tudi če kaj rečem, ko se pogovarjava o tem takrat vse obljubi, ma ne obljubi reče da bo drugič drugače potem se potrudim on pa vedno enako konča in potem bi kot otrok zaspal. Prosim če je še katera na istem kot jaz naj se mi oglasi, naj mi da kdo kak nasvet, moža imam rada in vem da tudi on mene – samo sol manjka.
Tukaj mi je padlo na pamet, kako zgrešena je naša zakonodaja. Ženska prevara svojega moža in vzame otroke in gre. Ne, nič ti ne želim očitati Mila, samo mnenje. Pri meni je bilo isto, le da sem po hudi borbi na sodišču dokazal, da sem boljši starš. Ampak to, da me je varala, je bil le kamenček v mozaiku mojih prednosti.
Spoštovani “A”
ko sem prosila za nasvet nisem posebej napisala, prevaral me je tudi mož, in to sva razčistila, kar pa se tiče otrok se je strinjal, in naj povem to da sva bila oba prizadeta toda če pogledam malo naokoli sva se vedla zelo zelo modro, predvsem v korist otrok. Ko sem se odselila je mož vsak dan prišel pogledat otroke in tega mu nisem niti enkrat branila, kajti želela sem da otroci vedo da jih imava rada pa čeprav se razhajava. No na srečo smo ostali skupaj. Problem čutim nekje drugje in za to sem prosila nasvet, vseeno hvala in lepo pozdravljeni.
Ne manjka vama soli, manjka vama popra…
Ne bo to šlo tako, da bo on “obljubil” da bo bolje in se bo potem zemlja zašejkala…
Kdaj sta (si) nazadnje naredila nekaj “norega”, “nezaslišanega” ? V položaju ata/mama vsak prvi četrtek v mesecu po dnevniku se vama res ne more zgoditi kaj hudo vzburljivega :((
Saj je internet kar pripraven za nabiranje idej, potem pa v akcijo !
lp,
mačkon