Najdi forum

Pred kratkim sem po dolgem času videla fanta, ki mi je bil vedno simpatičen, a tokrat sva se nekajkrat tako nenavadno in globoko spogledala, da me je spreletelo po celem telesu. Na daljavo seveda. Nisva se niti pogovarjala, a vsakič ko sem pogledala v smer kjer je bil, sem se srečala z njegovim pogledom. Nisva flirtala, pogledala sva se bolj začudeno in presenečeno – kaj se dogaja?
In sedaj mi seveda ne gre iz glave. Naselil se je v moje misli in samo to razmišljem kako rada bi ga še enkrat srečala in se kaj pogovarjala z njim. Vem kje dela, vem kako mu je ime,.. a nočem biti vsiljiva. Se je potrebno prepustiti usodi ali je bolje prijeti vajeti v svoje roke? Kaj bi vi naredili? Bi se potrudili, da bi se ponovno srečala in ugotovila kaj se je dogajalo z energijo, ki se je zrcalila iz oči? Bilo je nekaj posebnega in nevsakdanjega. Ne verjamem v ljubezen na prvi pogled, a njegovi pogledi so bili tako magični, da kar sanjam in sanjam. Je to slučaj ali usoda? Je mogoče le moja domišljija?
Nimava skupnih znancev :-(.
Ima kdo kakšno podobno izkušnjo ali nasvet?

Medvede, kot prvo se moraš vprašati, kajt i želiš?

Za odgovor pa naj ti bo tale zgodbica.

Nekoč je živel človek, poln samozavesti in vere v Boga. Vsi so ga poznali, kako je njegova vera v Boga močna zato so ga spoštovali. Nekega dne pa je prišel na obisk k zelo staremu kmetu, ki je iz dneva v dan delal na polju in kmetoval, da bi ga vprašal za nasvet o pridelovanju pšenice.
Prišel je s svojo kamelo, jo razjahal in stopil v kočo, starec pa je takoj rekel:

“Ali si privezal kamelo, lahko ti jo kdo ukrade'” In človek mu odgovori: “Veš starec, moja vera v Boga je tako močna, da se ne bojim pustiti kamelo zunaj neprivezano.”
Še predno mu je starec karkoli povedal okoli kmetovanja mu je rekel:

“Ali misliš, da bo Bog namesto tebe delal tisto kar lahko ti sam?”

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

jaz sem tako srečala mojega bodočega moža, takrat sem bila v zvezi, ki se je iztekala, jaz sem sanjarila o njem in sem točno vedela, da tudi on o meni…………. najdi ga mogoče pa te čaka prav tako prijena izkušnje

New Report

Close