Najdi forum

z bivšim “fantom” sem se dobila na kavi. fant sem dala pod narekovaj, ker v bistvu sploh nisva prav začela hoditi. V bistvu sem si zdaj želela, da bi postala par. rekla sem mu, da bi se rada dobivala z njim na kavi-ker bi ga rada bolje spoznala. računala sem, da ve, da bi rada bila z njim.
rekel je, da ga to ne zanima…(v bistvu je sprejemal neke kompromise, vendar na koncu ni bilo nič.) spraševal je vse mogoče, če imam fanta, če sem zaljubljena, kdaj sem bila na zadnje… rekel je da je tak-nagonski-ker ga stvar zanima… veliko je govoril o sexu ter parodiral na mojo prevladojočo miselno naravnanost.
prosila sem ga, če se lahko vidiva, vendar ni pristal.
naj povem se to, da sem tega fanta verjetno pred letom dni prizadela.
rekel je tudi, da mu pijem veliko energije ter nič ne dam. jaz sem mu pa rekla, da se ga bojim.
kaj zdaj? naj ga pustim pri miru, naj rinem naprej. nikakor nočem biti vsiljiva.
sicer sem res prevec razumska in dolgo sem to v sebi tajila. k temu fantu me res nekaj neustavljivega vleče-najverjetneje res energija.
predvsem me zanima koliko je njenu sploh se do mene? kaj se mota po njegovi glavi in kaj čuti??

lp, zvezda

Fantu o katrem pišete je samo do sexa. Saj vam je to tudi povedal. Ne vem kakšne iluzije gojite vi? Zanj je skupna kava popolna izguba časa, njega zanima le to, kar imate med nogami. Če vas privlači, gre za spolno privlačnost in če si želite sexa z njim se bosta že dogovorila.

Alenka B

Že iz tega, kar si napisala, je jasno, da ga zanima samo in edino seks. Čuti pa verjetno samo ščemenje v predelu prepon. Oprosti, če zvenim grobo – toda dejansko je tako. Če je tudi tebi dovolj samo seks – potem ne vidim nobenega problema. Če pa hočeš kaj več (to si tudi napisala) – pa poišči drugega.

lp,
Srečko

ja, hvala da poveš kaj misliš. ampak, še me nekaj zanima-se ti nisi navezal na koga potem ko si že spal z njim? a ni to moška pot do čustev? ali si se morda navezal samo na kavicah?? kdaj (!!) si se navezal-pustiva zdaj moraliziranje-iskren odgovor me zanima…

tople pozdrave, zvezda

New Report

Close