Najdi forum

Kaj mi svetujete?

Lep pozdrav.

Pišem vam, ker potrebujem nasvet, kako bi se lotila svoje težave. Problem je namreč, da se v kriznih situacijah ne znajdem prevec dobro, še posebej, ko gre za konflikt z ljudmi, ki jih imam rada. Takrat se mi ponavadi zgodi, da ne morem odpreti ust in povedati, kar bi rada, ker potem vedno planem v jok, če je kaj zelo hudo narobe. In že nekaj časa je hudo narobe, pa se ne morem in ne morem rešiti tega. Ne vem, kako naj to povem nekomu, saj ga bom s tem zelo prizadela. In to mi je najhuje – vedno se mi zatakne, kadar bi zaradi mene trpel kdo drug. To me že nekaj časa uničuje. Enkrat, celo dvakrat sem že povedala in takrat naletela na tak odziv, da sem zaradi tega dala svoje želje na stran. Ampak na dolgi rok ne gre tako in zdaj me je strah povedati še 1x ter končno rešiti stvar do konca. Gre za to, da ne morem biti več s svojim dosedanjim partnerjem in da imam rada nekoga drugega. Po eni strani me uničuje to, kako zelo težko sprejema vse to, po drugi strani pa to, da nisem z osebo, s katero bi želela bit. Včasih se mi zdi, da se vrtim samo v krogu. Včasih sem jezna, ker se mi zdi, da dosedanji fant izkorišča mojo neodločnost v svojo prid in mi zato še otežuje vse skupaj. Ne vem. Zato vas pa prosim za nasvet, kako naj se lotim tega, da bi se končno kaj spremenilo.

Najlepša hvala za vašo pomoč in lep dan še naprej.

Pozdravljena,

Vsak razhod je ponavadi težak in večina ljudi odlaša s koncem. Vendar, ko ne gre več naprej nam enostavno ne preostane nič drugega, kot da zberemo pogum in storimo tisto kar čutimo, da je prav. Če pa vztrajamo v odnosu, kjer ni več vsebine ampak predvsem bolečina in krivda, pa to gotovo ne vpliva dobro na naše duševno počutje.
Kot sem razbrala ste fantu že povedala za to, da želite biti z nekom drugim. Ne vem kaj vas še zadržuje, da bi naredili tisti zadnji rez. Vsekakor pa veste to vi in zbrati morate pogum, da to pogledate. Mogoče je to strah pred novim, mogoče niste prepričani, da ste se odločila prav, …
Svetujem vam, da se obrnete še na forum: ljubezenski nasveti, ki ga moderira Primož Cimerman.

lepo vas pozdravljam

Tanja

New Report

Close