Kaj mi je storiti
Že nekaj časa mi je nekdo všeč
Tisti ki to vejo, pravijo da sem zaljubljena
Kakor koli..
Preko službe mi je nekdo všeč in zanima me vaše mnenje o tem kaj bi storili na mojem mestu
O njem ne vem praktično nič razen imena niti tega ali ima koga, bi pa mu rada povedala oz. nekako nakazala da mi je všeč pa ne vem kako, da ne bo izpadlo čudno in me bo na koncu grdo gledal
Prijateljica mu je hotela povedati in verjetno mu po vsej verjetnosti tudi bo
Zdej pa me zanima kaj naj storim
Zanima me predvsem mnenje moške populacije kako bi reagirali če vam punca ni všeč, bi jo čudno gledali drugi dan oz ali ste bili že v podobni situaciji
mislim ko si nekomu všeč, je vedno laskanje. tega se ljudje premalo zavedamo 🙂
najboljše je če ga, najprej samo pozdraviš, ko ga srečaš, in potem vidiš kaj se zgodi. mogoče bo začel pogovor, mogoče boš ti kaj bolj zgovorna postala. poskusi biti čimbolj sproščena in se ne sekiraj preveč, če se ne izide (sigurno ga bolj spoznaj, preden začneš preveč čutit in fantazirat o njem). sigurno pa bodi iskrena – ne se delat nekaj, kar nisi (ko nekdo skuša igrat, oddaja nerazumljive signale – dostikrat se ženske, ki se bojijo, delajo nedosegljive in to moške samo odvrne).
Koliko si stara?
Po mojem, dokler nimata nekega konkretnejšega stika ali da se vsaj nekje spogledata in se nasmehneta drug drugemu, nima smisla širit novice, da ti je všeč. Meni ta podatek recimo ne bi nič povedal, niti ne bi vedela, za koga gre, zdelo bi se mi res brez veze. Da ti je človek sploh lahko realno všeč, moraš imeti vsaj en bežen zavesten stik, pogled, nasmeh … da ti zbudi pozornost oziroma ti njemu.
Če bi recimo zatrzal na podatek, da je nekomu všeč, kako si predstavljaš, da bi se nadaljevalo? Da bi predlagal kavo ob avtomatu?
Poskusi mu nekako zbudit pozornost in boš potem videla, ali si mu padla v oči.