Kaj mi je
Pozdrav
Stata sem 43 let, poročena 22 let, 3 otroci. Zakon čedalje boljši. Mož je moj 1.in edini… v začetku sva imela težave, sedaj vse super. Rad me ima spoštuje, …
Ampak meni se nekaj dogaja. Bolj opazim sruge moške, rada bi še koga da me posexa….a zakaj??? Z enim sva si všeč, komaj se zadržujem da ne skočim nanj.
Imam grozno slabo vest a tako čutim….
Kaj mi je, kako naj se spravim k sebi???
Malce te dajejo hormoni, ostalo je posledica dolgočasja oz. predvidnjivosti dnevne rutine v tvojem zakonu.
V življenu je vedno nekaj tabujev, nekaj meja, ki jih ne prestopamo, ker v naša življenja prinesejo dodaten nemir, drugačno dojemanje okolja, ljudi s katerimi smo povezani.
Marsikdo se ulovi v dolgočasje zakonske in dnevne rutine, še posebej, ko imata partnerja različne interese, hobije, cilje. Pravijo sicer, da se nasprotja privlačijo, a je hkrati potrebno misliti tudi na dnevno rutino, na preživetje, na intererese partnerja. Večini usklajevanje vsega tega ne uspe, partnerjeva različnost in dnevna rutina jih prične motiti, hkrati se ne zavedajo kako pomembna je stabilnost v razmerju. Nekaterim to postane nevzdržno in ker se ne zavedajo realnih življenjskih izzivov, pri partnerju spregledajo prav to – zanesljivost, stalnost, varnost.
Na tebi je, da se odločiš kaj bi rada od življenja, vedi le, da po odločitvi poti nazaj praviloma ni in da se večine prevar ne da skriti, ker bo prevara na tebi pustila posledice tako, kot tudi na partnerju oz. njegovemu dojemanju tebe kot osebe.
Tipična kriza srednjih let. Se mi je točno pri tej starosti dogajalo podobno. In sem zaradi ene take trapaste zaljubljenosti načela svoj odnos z možem (sem se zadržala, da nisem skočila, se je pa kljub temu zelo poznalo na odnosu). Sledila je zakonska kriza in nato prevara s strani mojega moža (ki so ga z zamikom tudi začeli metati hormoni), ki pa je bolela, da ti ne znam povedati in ki naju je oba streznila in spravila k pameti. Dve leti je trajalo, da sem se pobrala, imela po vrhu vsega še osebni konflikt z ljubico, ki je bila ena motena smrklja brez razmejitev. K sreči sva rešila zakon in družino, se ponovno zbližala in se imava sedaj top. Česa podobnega si ne želim ne jaz, ne moj mož, nikoli več. Svetujem ti, da se zadržiš, dvakrat premisliš preden narediš kakšno neumnost, hormoni tudi pri tej puberteti minejo. Prevare so takšna štala, z nepremišljenim dejanjem lahko v trenutku uničiš nekaj dragocenega, poti nazaj pa pogosto ni ali pa je zelo trnova. Le redkim uspe rešiti zakone. Če se pa odločiš za novo partnersko zvezo, pa prej zaključi staro (svetujem ti, da brez vmešavanja tretjih oseb). Tako je najbolj pošteno do moža in do tebe, da ne boš kasneje obžalovala. Pa srečno.
po 40 zenske napadejo hormoni. videno in slisano. predlagam, da tistega, ki te je zrajcal, ne naskocis, ampak letis domov in naskocis svojega. veckrat, ce je treba. ce sta s tvojim imela na zacetku tezave, je velika verjetnost, da jih bos imela s katerim drugim tudi, taksen sex bi neslavno propadel in bi varala za brezveze. se ne splaca, ce mene vprasas.
Kot so že drugi rekli kriza srednjih let.
Ko ti zapaše da bi drugega hitro domov in naskoči moža. Pa ne tako kot ponavadi ampak kot da gre za enonočno avanturo brez omejitev (morda samo kondom haha). Zagotovo imaš kakšne skrite fantazije, povej možu zanje! Si morda brala 50 odtenkov sive, mogoče kaj v tej smeri?
Draga Midnight56,
sem 8 let mlajša od tebe in dobro vem kako se počutiš.
S partnerjem sva skupaj 20 let, nisva poročena (najina odločitev) in nimava otrok (odločitev narave).
Pred 7 leti, se mi je dogajalo isto kot tebi. Spoznala sem moškega, bila je medsebojna privlačnost. Dolgo časa sem oklevala bi ali ne bi. In zgodilo se je, nepričakovano…Trajalo je 3 leta in potem sem ugotovila, da to ni to.
Zdaj sem spet stara jaz, v objemu svojega, srečna, ljubljena,…
Mi je danes žal, da sem to naredila? Ne, nikakor. Bi ponovila to? Definitivno ne. Če bi me mikalo, da bi ponovila, bi sedanjo zvezo končala, ker očitno nima smisla, da bi nadaljevala.
Mnogi na forumu se verjetno ne bodo strinjali in popljuvali do konca post, ampak jaz ti svetujem, da probaj. Če te odnese predaleč, je očitno na vidiku ločitev, če boš za trenutek prekinila monotonost in boš spoznala, da te doma čaka nekaj najlepšega, najboljšega, pa svoj zakon lahko izboljšaš.
Zelo simpl…Ali varanje in sex avantura in DEJSTVO, da bos prej ali slej zrusila zakon, pa se otroci bodo zasovrazili mamo, ki je skocila cez plot in bodo sli k ocetu ali pa furas super zakon naprej.Obstaja pa se 3.pot-vprasaj moza, ce je za trojcka s tipom, ker te tamala srbi. Potem pa lahko ze enega s zensko, da tudi on dobi svojo porcijo🤣🤣🤣.
Pri meni je podobno, 3 otroci, vse imava urejeno.
Sem pa malo mlajša in problematičen je moj mož… Ki me ne spoštuje, ki je nesramen do mene in ne želi seksa z mano.
In jaz sem začela pred nekaj leti zelo uživat v seksu, doživljam take orgazme, kot se nikoli in on… On ne želi seksati in me stalno zavrača, jaz pa potrebna in nepotešena. Pa sem kar hudega videza. In jaz… Ne vem, kaj naj 😂