kaj mi je
No meni se kar meša, sploh se ne preoznam več. In sicer imam v odnosu precej šibkih točk, samo v odnosu, drugače ne. Tipa hočem imeti smo zase, ratala sem full posesivna in ljubosumna. Če pa kaj ni po mojem se takoj začnem sama sebi smilit, pa se ga napijem ali pa vzamem kakšno pomirjevalo in kujem načrte za maščevanje. Včasih se mi zdi, da se mi bo kar zmešalo, sploh si ne znam pomagat, ampak rabim toliko pozornosti kot dojenček. Vem, da ni prav, pa bi rada, da se to moje vedenje spremeni. Ko je šel moj tip z bivšo vem sem to razpredala tri ure, pa ni bilo ne konca ne kraja, ne zaupam mu, vrjetno iz prejšne izkušnje, ali kaj jaz vem, kako naj spremenim način obnašanja, ker včasih se počutim kot en psiho.
Kr ena,
zavedalnje, da je nakaj narobe in priznanje, je že začetek poti za rešitev problema, sedaj pa je ptoerbno še veliko delati na tem. Lahko si poiščeš tudi pomoč pri strokovnjaku, lahko psiholog ali psihiater. o še vedno ne pomeni, da je s teboj kaj narobe, ampak na tak način lažje rešueš svoj problem. Nekateri smo taki, da vedno potrebujemo kakšno roko zraven, da nas priganja, da kaj naredimo. In ko se boš enkrat naučila vsaj delno obvladovanja, boš lahko pričela sama.
Primož