Najdi forum

Zdej pa tkole…odločila sem se,da se mal razpišem na temle forumu,ker drugače bo samo slabše.
Z fantom sva skupaj skorej eno leto.Ko sva začela,je bilo vse kot u sanjah,nisem mogla verjet,da še obstaja kakšen fant na svetu,kot je on.Pozoren prijazen,malo občutljiv,nežen…u glavnem moj srček.Spoznala sva se,ko sva skupaj delala med počitnicami,najprej sva bila en mesec samo prijatelja,povsod sva hodila skupaj in enkrat se je pač zgodilo,da sva postala par.Videla sva se skoraj vsak dan,velik časa prživela skupaj,dokler se ni začel faks.Takrat sva se videla samo 2x-3x na teden in bilo je zlo zlo hudo,navežeš se na enega človeka in skraj umreš ker ga ne vidiš vsak dan.
Dobro,tudi to sva dala skoz,navadla sem se,in samo še živela za tiste petke,ko sem ga spet vidla.no,in so prišle spet počitnice,on dela po svoje jaz spet po svoje,ostali so mu še izpiti in ne vidiva se nič.No,ne bom rekla da ravno nič,ampak ni tako kot včasih.Ko se vidiva sva skupaj vsega skupaj kakšno uro,nikamor ne greva,ker je on ali zmatran,ali pa dela,ali pa se uči.Poleg tega je moja napaka tudi ta,da sem zelo zelo ljubosumna in preprosto nimam zaupanja v nikogar in potem si delam scenarije v glavi,da se me bo naveličal,da bo tam,kjer dela spoznal kako drugo in potem samo jokam in se smilim sama sebi in sem slabe volje.Zavedam se,da nebi smela početi tega,ampak ne morem si pomagat,tak značaj imam,čeprav se trudim,ampak mi ne uspeva.Dajte mi prosim povedat kaj naj naedim v svoji glavi,ker bom z takšnim vedenjem zmerej nesrečna in zmeraj v enem strahu,da izgubim osebo,ki mi pomeni največ.

anx,

skoraj povsod je tako, da sčasomo mine tista začetna zaljubljenost. Vendar je ljubezen tako kot pravijo, kot staro vino starejše kot je boljše je, vendar ga je treba negovati, mora imati pravo temperaturo, potrebno ga je vsake toliko časa obrniti pogledati, zavoskati in tako naprej.

Tako je z ljubeznijo, ko jo enkrat imaš, jo je treba negovati, drugače se kamlu zaveš, da je ušla. IN tako bo vedno znova z vsako novo ljubeznijo, če je ne neguješ, kmlau izgine, to ni samo po sebi dano, to je treba vzdrževati. In sta v prelomnici, ko morata iz te ljubezni nekaj narediti. Le začnita. PA ne z prevelikimi karaki, za začetek je pogovor dovolj. Počasi pa veliko pogovorov.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close