Najdi forum

V SEDMEM MESECU NOSEČNOSTI SO SE MI ZAČELE POJAVLJATI ČUDNE MISLI,DA OTROK,KI GA NOSIM V SEBI NI OD MOŽA PA ČEPRAV NISEM SPALA Z NOBENIM DRUGIM.TO SEM OD ZAČETKA TEH MISLI VEDELA,ZDAJ PA NE VEM VEČ KAJ JE RES IN KAJ NI.ALI SE MI MOGOČE MEŠA?ALI SEM RES ŠLA MOGOČE PONOČI NE DA BI SE ZAVEDALA H KAKEMU DRUGEMU.MENE JE GROZA .KAJ SE Z MENOJ DOGAJA?SE JE TO ŽE KATERI DOGAJALO IN ALI VAS JE TO KDAJ MINILO?

hVALA!

Pozdravljeni,

Po temu kar ste napisala, se mi zdi zelo malo verjetno, da otrok ne bi bil od vašega moža. Menim, da bi bilo dobro, da globje raziščete svoj strah, saj je gotovo nekaj kar vas teži. Mogoče bi se lahko pogovorila najprej s svojim možem, vsekakor pa vam lahko kakšno informacijo poda tudi vaša ginekologinja/ginekolog, vsaj na katerega strokovnjaka bi se lahko obrnila z vašo stisko.

Lepo vas pozdravljam,

Tanja

Povprašajte kakšnega psihologa saj je to lahko znak, da se je začela razvijati kakšna motnja, npr. Obsesivno kompulzivna motnja. To imam namreč sama, sproži jo v veliki meri tesnoba, pritiski označujejo pa jo takšne misli kot opisujete – misli, ki niso realne, nesmiselne misli pa vendar nekako prevladajo in ne vemo več, kaj je res.
Verjetno – kot je napisala Tanja – je nekaj v ozadju: strah kako bo, ko pride otrok, strah, da mož ni ta s katerim želite preživeti svoje življenje, ali pa prihaja v zavest kaka že davno pokopana travma iz otroštva.
Zaradi otroka vam svetujem, da greste čimprej po nasvet in mogoče zdravila saj, če je kaj takšnega kot imam jaz, se vam lahko stanje zelo poslabša in otroku ne boste mogla nuditi kar potrebuje.

New Report

Close