Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Kaj menite o Zoo Ljubljana?

Kaj menite o Zoo Ljubljana?

:o)

Čisto nič dobrega.
Le ogled kako se naj nima, oziroma se ne skrbi za živali.
Srne so take, kod v naravi zajci. OK malo večje. Medvedje, kod klošarji v Ljubljani. ……..
Domače pa so tako zamenarjene, da se še neverniki križajo, ko jih vidijo (vsaj za nekaj dobro bi rekel Rode).

Imajo ne vem koliko hektarov neuporabljene površine, živali pa so lepo v blatu.
Še veliko bi se dalo napisat.

LP

Aha,

pa še noben se kaj dost ne briga za to, koliko hrane (tudi škodljive, sicer pa je tako ali tako vsa, ker živali imajo svojo dieto) obiskovalci zmečejo v kletke.
Mislim, da ne bi bilo nič narobe, če bi tja postavili nekoga, ki bi to kontroliral in takšno početje tudi kaznoval.

Pa za varnost tudi ni najbolje poskrbeno. Čisto lahko padeš k medvedom ali h tigru, tisti koli se že nekaj let vedno bolj majejo.

yo_kuku

Pred kratkim sem bila v živalskem vrtu in bila sem zelo razočarana. Prvič vode oziroma potočki oz jezerčka v kletkah so nagnusne, umazane, zelena. Drugič imajo puma, levi in gepard v vseh pogledih premajhno kletko. Zakaj nima vsak divja mačka vsaj toliko prostora kot tigra.Tretjič: tisti lipicanec si žal ne more zaslužiti več naziva, da je ponos za Slovenijo. Tako je zanemarjen, umazan, da mu nekje kar dlaka dol visi. In še četrtič: tisti ježevci imajo strahotno malo prostora.Mislim, da so trije.In še za konec: opice imajo tudi premalo prostora.
Vi oskrbniki v ZOO – ju ne opravljate svojega dela!!! A mislite, da živalim date zajest in za silo nekaj počistite, to ni nič!!! Raje si najprej poglejte 10 oddaj na TV na Animal planet imenovanano KEEPERS!!! Aja še nakaj je bilo hudo narobe z enogrbo kamelo. Zadnji dve nogi je imela tako čudno narazen. Pa ni urinirala, tako je stala kar 5-8 min kakor, da jo nekaj boli.
SO DO SOMETHING ABAOUT IT!!!

Najbolje da tale hud protest nasloviš kar na ZOO Ljubljana. LP,Peta

Nebi nič pomagalo.
Za tak objekt in toliko živali, bi bilo potreba ogromna financna sredstva. Zdraven pa še ljudi, ki bi z ljubeznijo delali z živalmi, ne ljudi, ki le čakajo plačo. Če bi pa imeli veliko več denarja, bi si le dvignili plače.

LP

Ja, na žalost je čisto res, kar pravite. Dosti živali živi v neustreznih razmerah, posebno so mi padle v oči velike mačke. En lev ima v naravi po deset km2, tu pa le toliko metrov. Res škoda, saj bi lahko ustvarili res prijeten vrt za vse živali (glede na velikost zemljišča). Enkrat bo treba spodbudit državo glede živali, naj že začnejo denar namenjat tudi zoo-ju, ne pa kupovat letala.

New Report

Close