Kaj menite
Na forumu je podan link http://thyroid.about.com/z/js/o.htm?k=hypertension%20causes&d=Hypertension%20Causes
tudi zdravilo po katerem se uspešno uravna ščitnica http://www.greenlife-herbal.com/version2/Series_products/1/dosage-effect.htm
Je to že kdo preizkusil?
Sem spregledala v kateri temi je bila ta stran objavljena, pa se ne spomnim tudi katera forumovka jo je objavila. Če vidiš tole, te prosim, če javiš, če si se za tole zanimala. 🙂 Ali pa koga poznaš, ki je tole sprobal.
Sicer vse ni za poskusit, a tako kot mnogi tule si dajem upanje, vse prej poskusit, kot radiojod.
Lep pozdrav!
Se strinjam, da je vredno vse prej preizkusit. Jaz imam diagnozo Hashimoto, težave so bile tako hude, da mi ni bilo za živet. Pa sem poiskusila alternativo, sok Noni. že po prvem mesecu pitja je bila občutna razlika, težave so kar izginile, imunski sistem se mi je okrepil. Poznam tudi dve osebi, ki so odpravile težave s ščitnico. Eni je izginil celo gomolj, tako da ji ni bilo potrebno na operacijo. Res, da zadeva stane 10 tisočakov, ampak se pije v malih količinah.
Ne začetku sem bila skeptična in sem se težko odločila. Danes sem presrečna, da lahko spet normalno živim.
Oj, jaz sem tudi vidla tist kitajski link, ki naj bi vse tezave odpravil, ampak
kaj se ti ne zdi, da bi potem vsi tile jamrajoci forumu izginili etc…
Lahko pa vprasas na tistem forumu od thyroid.about…bodo vec vedeli…
Da ne bo pomote, nisem proti alternativi, ampak v taksne obljube, ki cudezno vse odpravijo, pa ne verjamem.
Aja, kje se pa dobi pale Noni sok???
Mimogrede, na forumu alternative sem opazila, da je na moje vprasanje pred kakim letom glede scitice, odgovoril nekdo, ki je trdil, da mu je en zdravilec blazno pomagal (nakar sem odkrila, da je mail poslal on sam!!!).
No, le sporoci Monika, ce deluje tale kitajska zadeva :-).
lp Kathy
To ni kitajska zadeva. Sok Noni prodajajo tudi v lekarni. Jaz ga drugace kupujem od ameriskega proizvajalca, ki je zakupil najboljse predele gojenja sadeža na Tahitiju in je celo cenejši od tistega v lekarni. Je pa medicinsko tudi najbolj podprt. Učinke sadeža so na organizem podrobno raziskovali 10 na Harvardu, na medicinskem inštitutu v Franciji in Nemčiji. Deluje pa ne kot zdravilo, ker to ni zdravilo ampak obnavlja celice in krepi imunski sistem, tako da se je telo samo sposobno bojevati proti bolezni. In zato pride pri skoraj vsaki bolezni do znatnega izboljšanja ali celo do ozdravitve ( odvisno kaj prebolevas). Ameriški zdravniki celo predpisujejo svojim pacientom pri akutnih obolenjih sok Noni hkrati z zdravili. Poročali so, da je bil dosežen uspeh celo pri zelo hudih obolenjih, ker so lahko zmanjšali dozo zdravil. Sicer pa o tem sadežu piše veliko na spletu, tudi na strokovnih medicinsko podprtih straneh in znanstveno raziskovalnih in ne samo na laičnih, ki podpirajo zgolj reklamo. Punce pozanimajte se preden podate etiketo cira cara.
LP:)