Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost KAJ MENITE ?

KAJ MENITE ?

Danes sem bila pri ginekologu, ker mi M zamuja že 15 dni, noseča pa tudi nisem.Z možem se trudiva že 1leto in pol-intenzivno pa nič.
Sem bila kar razočarana, ko mi je zatrjeval,da je z mano vse OK!
Za mano sta že 2 neuspeli nosečnosti. Ko pa sem doktorju povedala, da sem zanosila z prejšnim partnerjem je takoj ovrgel možnost, da bi bilo tudi z menoj lahko kaj narobe.Jaz mislim, da bi vseeno bil lahko vzrok tudi pri meni.
Pojedla sem 3 runde klomifena pa nič.Sedaj mi je rekel, da se naj pridem šele decembra pokazat in če takrat ne bom noseča, je napisal en dolg seznam kaj bomo takrat delali.Ne vem, če je pametno tako dolgo čakati na čudež kaj mislite?

Živjo, Anuša!

Res je brez veze tako dolgo čakati. Najbolje bi bilo, če bi mož naredil spermiogram, kar je najbolj easy.
Glede M pa: tudi meni se je že zgodilo, da mi je zamujala do 10 dni.

Pozdrav,
Tašika

Zamenjaj ginekologa. Najbolje je, da se odpraviš na GK Ljubljana, če si iz LJ in če seveda nimaš že tam izbranega ginekologa.

Sedaj hodim k dr Handžarju v Kranj.Prav posebej nisem preverjala njegovih uspehov, sem pa slišala da so ženske zadovoljne z njim!
Kakšni pa so postopki pri menjavi zdravnika ali kaj komplicirajo? Kako dolgo je treba čakat, da prideš na vrsto?

Sedaj hodim k dr Handžarju v Kranj.Prav posebej nisem preverjala njegovih uspehov, sem pa slišala da so ženske zadovoljne z njim!
Kakšni pa so postopki pri menjavi zdravnika ali kaj komplicirajo? Kako dolgo je treba čakat, da prideš na vrsto?

New Report

Close