Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kaj me še vse čaka….

Kaj me še vse čaka….

Pozdravljene forumovke!
Bila sem na HSG- pred enim letom, pred pol leta na laparoskopiji (odstranili so zarastline), sedaj jem že tretji mesec Klomifen, ki mi ga je predpisal dr.Vogler. Toda rezultata ni. Je rezultat – zredila sem se za 6 kg. M pa še vedno vsak mesec. Sploh si ne predstavljam kaj me še vse čaka. Upam, da nič hujšega.

Če je katera pri dr. Voglerju naj napiše prosim mnenje.

LP in vsem želim veliko sreče.

M

Jaz sem tudi pacientka dr. Voglerja, za dojenčka se trudiva cca. 3 leta, baje, da je z nama vse OK; jaz imam prav tako kot ti opravljen HSG in laparoskopijo, sedaj pa sem dala čez prvi ciklus IUI. Praviš, da so ti odstranili zarastline – a imaš mogoče endometriozo? Dr. Vogler mi je sam povedal, da se on s problemom endometrioze še posebej ukvarja, tako da, nič bat, si v pravih rokah.

Klomifen pa ti je predpisal za spodbuditev ovulacije, glede dodatnih kg pa ti ne morem pomagati, ker jaz se po Klomifenu nisem nič zredila (na srečo!!!).

LP, Andreja1

O, super!
Obedve poznata dr. Voglerja! Kakšen pa je? Jaz sem zanj samo slišala, nič pa ne vem, če je v redu! 14. 10. mi bo namreč on delal laparo. Torej, če prav razumem, je O.K.? Nič bat?

Tašika

Haj, Tašika, nič bat, meni je ON delal laparoskopijo; je pa takrat ravno ena izmed sester razlagala, da jo tudi čaka laparo. in da ona noče k drugemu, ampak samo k Voglerju (je pa ta sestra drugače prisotna pri operacijah). Tako, da sva že dve, ki ga lahko pohvaliva :))

Ti lepo čimprej tole opravi, potem pa v nov boj!!!

LP, Andreja1

Hvala, Andreja! Potem je O.K. Nikoli namreč ni nobena govorila od Voglerja, zato sem se ustrašila, h kakšnemu tipu bom pa zdaj prišla!?
Čisto si me pomirila!

Hvala ti!
Tašika

Me veseli – se priporočam :))

LP, Andreja1

Tudi meni je dr. Vogler že 2x delal laparoskopijo in v drugo mi je menda rešil eno celo stran (zamašeni jajcevodi), pa kljub temu ni še nič. Mi je pa pred dvema dnevoma končno napisal napotnico za IVF postopek in začnem z njim že 15.10..
Jaz mu popolnoma zaupam in tuid obljubil mi je , da bo ob transferju 100 % prisoten, če bom tako želela. Bo prišel ekstra, če bo treba.
Mislim, da si v njegovih rokah lahko povsem brez skrbi.

LP in pogumno naprej.

Hvala vsem skupaj za odgovore.
Pa srečno in LP!
M

Za Tašiko!!
Ja meni je laparo delal dr.Vogler. Sem bila zadovoljna z njim, le z sestrami v bolnici pa ne, samo ena je bila zelo prijazna, ustrežljiva vse ostale,,poden,,.
Po laparo sem bila doma 12 dni.Tudi tebi priporočam, da počivaš.
LP M

Hvala lepa, Matejka!
Bom ubogala nasvet in tokrat res počivala.
Ko sem imela prvo laparo, sem šla po 1 tednu v službo in sem bila čisto fuč. Zdaj pa sem že povedala v službi, da me ne bo 2 tedna.
In sem čisto pomirjena, ko vidim, da je Vogler cool.
Hvala ti!

Lp,
Tašika

Živjo!

Mene pa zanima, kako si tako hitro prišla do IVF-ja. Samo z napotnico? Kakor vem, je potrebno dati najprej prošnjo na konzilij!?
Tudi mene po lapari najbrž čaka IVF, zato me full zanima, kako čimprej priti na vrsto.

Tašika

Tudi pri meni ni šlo tako hitro. Ob zadnjem pregledu 11.7. je dr. Vogler predal vso dokumentacijo na konzilij za odobritev. Pozitiven odgovor sem prejela šele 5.9. in nato sem morala čakati na prvi dan menstruacije. Na ta dan sem poklicala in dobila datum – t.j. 22. dan ciklusa. Tako, da če seštejem vse skupaj bo zneslo ravno 3 mesece, ko bom začela s postopkom – 15.10.. Res pa je, da se je malo zavleklo, ker so bile vmes poletne počitnice, ki so trajale kar doooolge 3 tedne.

Mislim, da je drugače treba čakati “le” približno dva meseca, odvisno od tega koliko časa moraš po prejemu pošte čakati na menstruacijo, ki je kar naenkrat hudo zaželjena.

Potrpi, saj bo kmalu napočil tudi tvoj čas, smo pa verjetno vse isto hudo neučakane.

Lep pozdrav

Hvala ti za informacijo, Irena!
Bom obveščala, ko bo kaj novega na tem področju.
Najprej moram dati še drugič skozi laparo, potem se bomo pa naprej menili kako in kaj.

Tašika

New Report

Close