Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kaj lahko olje iz friteze…

Kaj lahko olje iz friteze…

vliješ v wc?

Hvala

Ne, nikakor.

Moraš ga shraniti in oddati, ko zbirajo take vrste odpadke. Resno. Drugače je pa še vedno bolje, da ga daš v plastenko, jo zapreš in med mešane odpadke, kot pa v WC zlivat.

Pa ne, res še kdo to dela? Jaz ga zlijem nazaj v plastenko, ko napolnim nesem na zbirni center… Pa menda se da tud na Petrol nest, majo odlagalnike…

Ok, hvala.
Bom nalila v plastenko in spravila.

Nimam friteze, nimam tega problema. Kam pa dajete olje, ki ostaja v ponvi po pečenju česarkoli? Jaz sem včasih šparala,da se ga je malo nabralo, vrgla na kompost, a…ni dobro!? Menda?

če maš dizla – golfa 3 ali 4 v tank, starejši letniki, ki nimajo skupni vod …..

Moja sodelavka trdi, da ga komot vliješ tudi v odtok, samo vročo vodo moraš spustit… Stara pa je 42 in se ima za inteligentno…

http://www.snaga-mb.si/dejavnosti-podjetja/loceno-zbiranje-odpadkov/odpadna-jedilna-olja/

koliko litrov vode onesnaži ena čajna žlička olja? zato trdim, da bi morali ljudje živeti tako, da bi konzumirali tisto kar mečejo stran. meni na kraj pameti ne pade, da bi kakršnokoli olje metala v odtok, ker gre vsa voda iz greznice direkt v moj vrt. saj bi morala bit nora, da bi zastrupljala svoj svet.

vse olje v plastenke in odnest v zbirni center.

New Report

Close