Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Kaj kupujete v od DM izdelkov?

Kaj kupujete v od DM izdelkov?

Zanima me, kaj kupujete od izdelkov DM.

Priznam, večkrat sem bila skeptična do stvari, ki jih proizvajajo oni, vendar ko sem probala “stvar” je nisem več zamenjala. Mi pri nas doma kupujemo:

– plenice Babylove – Pampers se lahko skrije
– robčke za rito Babylove
– vso otroško kozmetiko Babylove
– šampone, gele za tuširanje za odrasle
– vrečke za smeti
– WC papir in brisačke za v kuhunjo
– tablete za pomivalni stroj – celo Zveza potrošnikov Slovenije je naredila teste in priporoča kot najboljše na nanšem tržišču
– in po novem še dekorativno kozmetiko (super dobra)
– obvezno razvijanje digitalnih fotografij
Morda se najde še kakšna malenkost.

Rada bi probala še pralni prašek (tekoči) in pa mehčalec, pa se mi zdita v primerjavi z ostalimi zelo redka.

Kaj še vi priporočate?

LP VesnA

Jaz uporabljam njihove vložke, vso kozmetiko od Baleje, ki se mi zdi zelo kvalitetna (od nočnih, dnevnih krem, proti gubicam, za odstranjevanje make-upa….) ter kozmetiko za tuširanje. Plenic še ne uporabljam, ker sem še noseča, bom pa (glede na tvoja priporočila) sigurno probala.

Čao.
Pia

jaz tudi uporabljam vse kar si ti napisala, plus mehčalec, ki je v redu, kupila sem tudi že tekoči prašek in prašek v prahu, ki se mi zdita čist OK, kupujem redno tudi njihov OXI, ki je več kot pol cenejši od vanisha in zelo v redu, vse kar je za pomivalni stroj, tudi sijaj, sol, dišavice….pa še krpice za prah, vrečke za skrinjo (dobiš poleg še žičke za zapiranje…), peno za lese…gobice, vilede, higienske vložek in tampone….

gotov je še kaj, pa se ne spomnim…..
z vsemi stvarmi sem bila do sedaj zadovoljna….

lp
n

Vse po spisku, kadar zmanjka stvari, ki jih še enih 30% ceneje kupujemo v nemški drogeriji BIPA, ki ima poslovalnice tudi v Avstriji. Kvaliteta odlična, cene zelo prijazne!

[url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/u506550.png[/img][/url] [url=http://lafemmebonita.com][img]http://image.lafemmebonita.com/c/p506563.png[/img][/url]

Hojla!

Se strinjam da so plenice Babylove in njihovi robčki za rito super dobri, boljši od Pampersa.
Z ostalimi stvarmi nimam še izkušenj, ampak bo treba probat.

Špela

Plenice, robčke (tiste bele, ne rumene), kremo za ritko, gel za umivanje rok, kakšno oblačilo za otroke, nogavičke se mi zdijo kavlitetne in cenovno ugodne.

Tudi mi kupujemo večimo kozmetike Balea.
Med vsemi naštetimi proizvodi še kreme za sončenje in za po sončenju. Tudi revija VIP je lani testirala proizvode za sončenje in so se izdelki Balea izkazali za med-najboljše (kvalitetne)
Tudi prašek uporabljam redno in naj te njegova redkost ne moti, ker je kljub le-tej zelo kvaliteten izdelek
Lep sončen pozdrav
Majar

plenice

Nekaj časa nazaj sem govorila z nekom ki dela v laboratoriju…v neki priznani kozmeticni firmi v tujini.Omenila sem mu da sem iz Nivea visage presedlala na Baleo dnevno kremo z q10.Vprasala sem ga ce jo pozna in naj mi laicno razlozi razliko vsebine med dragimi kremami..tu mislim une ki so od 4.000,00 dalje… kot so bile njegove in recimo Balea, ki stane le okoli 1.000,00 sit.Svojemu obrazu zelim najbolje in vzel si je cas, naredil teste in me pomiril, v tej kremi so skoraj enake snovi-sestavine kot njihovi ta dragi, le da se tam placuje se ime-znamka.Itak mi je bilo to ze dalj casa jasno, pa sem bila kljub temu pomirjena, ker mi ta krema resnicno odgovarja, kot tudi vsi proizvodi, ki si jih nastela.Vsi so odlicni, ker pa so cenovno tako poceni, se marsikdaj ustrasis, da niso kvaliteni, pa temu le ni tako DM, dela na kvaliteti in ker so veliki, si lahko privoscijo nizje cene…zato sem jaz se naprej njihova zvesta potrosnica, prav noben njihov izdelek me se ni razocaral…Vcasih smo govorili nismo tako bogati, da bi kupovali poceni, za Dm izdelke to ne velja…vsaj po mojih izkusnjah ne.

Plenice, robčke (bele), toaletni papir, vrečke za smeti, vložke,… pa še kaj.

Šampon in tekoče milo za tuširanje mi ne ustrezata. Koža me srbi po njih.

Lp, Ela S

prašek za posodo, čistilo za steklokeramično ploščo za štedilnik, wc-papir.

Za otroke nič, ker so naši na vse alergični :(((( Očitno njihova kozmetika in plenice nekaj vsebujejo, kar našima obema otrokoma sproži alergijo in dobijo posip na tistem delu telesa, kjer to uporabimo, npr. plenice, kremice,…

Sem pa za manjše kupovala žabice pozimi in so se zelo dobro obnesle, imajo jih le v dveh barvah- v beli in modri. Aja, pa bodije sem večrat kupila tam, čeprav imajo oznako, da se niso za sušilec, sem jaz dala perilo vedno v sušilec in je bilo OK.

zdaj sem kupila zase gel za tuširanje in kremo za telo od balee, bomo videli kako se bo obnesla.

LP

Do sedaj nič, bomo pa v prihodnje glede na vaša priporočila kaj poskusili…

Veliko že od zgoraj naštetega, dodala bi pa še en zelo dober artikel: DM dvofazne čistilne tablete za WC. Nobena druga preizkušena stvar ne očisti sifona WC-ja tako dobro, kot omenjene tablete. Prej sem morala vodo spravit ven, nato zribat vodni kamen in ostalo – sedaj pa vržem noter tabletko čez noč in guala – zjutraj se sija in diši.

Prav pohvalno je, da so poleg Mullerja tudi edini, ki polnijo šampone, losijone, razne kreme tako za otroke, kot za odrasle, v priročno embalažo za 1-2x uporabo. Kar je fino, če kam potuješ, pa nimaš ravno veliko prostora za shranjevanje vse kozmetične embalaže. Ali pa kar tako, da lahko vržeš v ročno torbico….

Dajana

New Report

Close