Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja KAJ KUPITI ZA PRVI ROJSTNI DAN?

KAJ KUPITI ZA PRVI ROJSTNI DAN?

Naša deklica bo februarja stara eno leto. Sedaj pa vas prosim za ideje, kaj ji kupiti? Gledala sem kuhinjo, pa ne vem, če ni za to premajhna. Kaj ste ve kupile hčerkam za prvi rojstni dan poleg tortice?
Hvaležna bom za vaše ideje.
Lep dan.

TEA

knjigice Pikija in ksilofon za razbijanje s paličico po njem 🙂
t.

Vedro Lego duplo kock. Najprej jih je sicer le razstavljala, prav kmalu pa tudi sestavljala.

Ljuba TEA, takole majhen otročiček ne bo v nobenem primeru vedel za kaj se gre. Vedeli boste samo vi. Zato, po stari navadi, zaradi fotografiranja speci torto, slikajte hčerkico, da bo imela spomin in se posladkajte! Iskrene čestitke!

Mi smo ji za prvi rojstni dan kupili tortico, jo slikali, snemali, kupila sem ji pa še par stvari za oblečt. Sedaj bo stara že štiri leta in v navado nam je prišlo, da ji prav za rojstni dan kupimo nekaj novega. Na slikah se potem gleda in točno ve, da je to dobila za rojstni dan.

Lep pozdrav, Marjeta

Hm, za kuhinjo je še premajhna. Kakšno veliko pisano slikanico, mogoče kocke, …

Tudi mi smo kupili slikanico od Pikija. Uf, kolikokrat smo jo že preslistali.

Natassa

Naš je po dogovoru z ostalimi dobil peskovnik želvo, 100 žogic in mini tobogan. Full je užival, ko se je s tobogana zapeljal v kupe žogic. Vse skupaj smo do poletja imeli postavljeno kar v dnevni sobi, potem pa se je preselilo na vrt.

Neja je dobila Šušuja 36cm. In ga nosi naokrog, pa stiska k sebi, pa vozi naokrog v vozičku. Najraje od vsega mu pa sname kapico in jo proba zbasat na svojo glavo. Pa ne gre…:)

LP

kupili smo ji eno veliko mehkejšo pupo.

se pa ne strinjam z zgornjim postom, da otrok pri enem letu še ne ve za darila. Naša je točno vedela, da je to dobila ona in je bila zelo vesela, cel dan si je stiskala pupo k sebi.

Ob prvem rojstnem dnevu sva odprla rentno varčevanje za manjši mesečni znesek za 18 let. Sva razmišljala, kaj bi bilo najboljše. Igrač in oblek je bilo na kupe že od babic in tet.
Sicer pa (vsaj najinima otrokoma) ful pomeni, če “dobita” nekaj posebnega. Sploh ni pomembna velikost darila, še manj vrednost. Ko sva recimo starejšemu ko je napolnil tri leta otroško posteljico spremenila v tako, za malo večje (brez visokih ograjic) je bil tako važen, da ga je nosilo pol metra od tal. In je to preseglo vse igrače, knjigice, obleke in ostalo.

naša je dobila lokomotivčka Tomaža in je super navdušena :))

poganjalca, duplo kocke, kakšno igračo za vlečt, boben, ksilofon…

New Report

Close