Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kaj kupiti moškemu za RD?

Kaj kupiti moškemu za RD?

Kaj kupiti, starost od 35-45, nekaj za povprečni žep in da ne bo kar nekaj …
Hvala za ideje.

A ni to odvisno predvsem od obdarovanca?

Hočem reči da meni nekaj povsem drugega, kot npr. mojemu kolegu…

Zame npr. kakšno športno opremo ali del le te (oprema za kolo, hojo v hribe, kampiranje, smučanje, itd), elektroniko ali dele/opremo zanjo, kaj kar še potrebujem za avto – lahko pa tudi kaj s področja kulture ali umetnosti – a ne česa, kar mi ni tako všeč, da si ne bi kupil sam. Lahko tudi kakšen alkohol – a velja enako – le kaj, kar si želim.
Torej je treba poslušati in se pogovarjati že bistveno prej, pred nakupom.

Če pa nisi v tako bližnjih odnosih z obdarovancem pa raje nič – ali pa tisti denar, ki bi ga namenila za nakup spakiraj v kuverto.

Premalo vemo o njem, nekomu bo všeč bon za fitnes, drugemu nek priročnik, tretjemu kaka oprema/pripomoček za avto, četrti bo ves strižnega aparata…

kupiš eno povprečno flašo vina pa je. pri darilih za moške se rado pretirava.

Se strinjam s predhodnikom. Če si ti sanja ne kaj ima človek rad in česa ne mara, mu raje kupi dobro buteljko. Če pa ne zna ceniti dobrega vina, ker ima doma svojo kislico, mu pa kupi flašo kake žgane pijače. Če ne pije žganega, mu daj pa bon za Merkur. Če nima dveh levih rok, bo tam že kaj našel zase.

Moški so mnogo bolj enostavni kot ženske. Odvisno, kakšen tip je. Običajno kakšno flaško vina. Mi običajno kupimo kakšno dobro salamo in kos dobrega sira.
Ali pa spečeš kakšno pecivo, če je od tega npr. torta, potica, štrudelj, štruklji.
Če ima rad sladko, lahko kupiš kakšno bonbonjero.
No, nekateri kupijo tudi kakšne delovne ali športne pripomočke ( o tem se je treba prej pozanimati).
Morda tudi kakšno lepo srajco.
Ne pridejo pa v poštev deodoranti in vodice po britju, ker ima vsak drugačen okus.

Hja, nekateri niso ljubitelji povprečnih vin, ker jih ne pijejo redno ampak gurmansko in takrat ko pijejo, pijejo odlično, akr je pa cena tvoje 3x povprečne flaše…..

Če niste neizvirni, potem raje ne podarit nič.

Lahko pa kupite kakšno dobrodelno zadevo ( sponzorstvo česarkoli – od živalskega zavetišča do participacije šolnin, potrebščin, česarkoli za otroke, pomoči potrebene v Sloveniji, tujini). Dobra dela štejejo, ne pa neke povprečne flaše. Vsaj pri moških, ki jih jaz dobro poznam.

Odvisno tudi od hobija: nekateri so veseli tudi letnih ali polletnih naročnin na tiskane ali e-revije…. tuje poslovne ali za hobi, ipd.

Zložljiv črn dežnik.

Če je moški, če je tvoj – on pa tut tvoj. 🙂
– pol mu nić ne kupi; sebi kupi kaj potem pa se njemu pokaži.
Resno – pomoje ne bo pozabil tega darila.

Darila, hmm nekaj utrganga – kupi mu bon za tečaj plesa recimo.

Kvalitetno orodje Unior na primer. v dobri škatli.

Tole je pa podobno blesavo darilo, kot če bi ženski kupil za darilo glizti gobico, komplet viled in novo metlo.

en kubik kurilca

Wede a je teb ime Boris?

Samo, če si ti Johana:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

New Report

Close