Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kaj kupiti?

Kaj kupiti?

Sicer ni običajna tema za ta naš forum, ampak res potrebujem pomoč!!!

Z možem sva v soboto povabljena na 30-i rojstni dan njegovega sošolca. Jaz ga ne poznam dobro, zato res nimam nobene ideje, kaj mu kupiti. Dobro veste, kakšni so moški pri kupovanju daril. Moj bi se verjetno odločil za kakšno foro na temo 30 let, meni pa gre takšna krama na živce in niti približno ne bi kupila, kaj podobnega (priznajte, da se te stvari potem samo potikajo po stanovanju).
Prosim, ne me kregati, da to sprašujem na forumu. Običajno dobro premislim o osebi, ki ji kupujem darilo in potem kupim nekaj, kar se mi zdi, da ji je “pisano na kožo”, ampak tega moževega sošolca res ne poznam dobro!!
Vsaka ideja bo dobrodošla!!!!!
Hvala in LP,
Jasna

kupi kakšne dobre in vredne cigare in Cognac. Velik izbor kvalitetnih cigar prodaja ta velik Petrol na Tržaški v LJ. No, pa tudi na drugih velikih črpalkah od Petrola jih imajo. Pozorna bodi edino na to, da bodo tiste, iz vlažilca, ker let tiste so prave cigare – kao Kubanke.

To je full fensi darilo za moškega, saj so cigare trenutno totalno trendy.

No, ali pa polet z balonom.

Ali pa kakšna dobra ročna masaža (vplačaš za njega) + kakšna fensi brisača……

Če ne upaš sprobavati raznih idej, je pa še vedno najboljša kakšna dobra pijača ali pa arhivsko vino. To je za moške (preverjeno tisočkrat) vedno dobrodošlo (tudi če ne pije, lahko ponudi gostom), če drugače ne gre.
Lp, Junona

Stara sem 26 let in 14 tednov noseča.Zanosila sem v petem poskusu IVF.V ponedeljek 2.6.2003 se bo najin otroček moral roditi , ker so odkrili redko gensko napako ker se mu niso razvili možgani in lobanjske kosti.Sicer bi otroka lahko donosila vendar bi bil prizadet in bi po vsej verjetnosti umrl kmalu po rojstvu.Midva s partnerjem sva neutolažljivo žalostna , saj sva se najinega otročka veselila da ni za opisat.
Sem redna bralka tega foruma in vam vsem želim veliko sreče.

lenka je pisal/pisala:
>
>

New Report

Close