Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina kaj ji je, bo preživela???

kaj ji je, bo preživela???

Ne vemo, kaj je naši psički. Enostavno je vse dni norela okoli, v nedeljo pa se ni postavla na šapke.

Včeraj je začela malo šepati naokoli. Veterinar pravi, da je lahko poškodba hrbtenice. Dal ji je protibolečinske tablete.

Psička pa ima tudi vročino in kalne oči.

Vzeli so ji kri, ki je odvrnila sum na boreliozo zaradi klopov.

Ne vem, kako naj ji pomagam, je imel kdo podobno izkušnjo s svojim psom?

Alternativa.
Prilepi eno slikco njeno sem gor, ter povej ime.
Da vidimo kaj se da narediti,.,. Nekaj se da zagotovo.

ne vem, ali ima to kaj veze – Taja, mešanka, majhna, stara leto in pol, taka kot vsi mešančki – črno rjava.

ves čas smo ob njej, peljali jo bomo k še drugim veterinarjem, mogoče ni hrbtenica.

Če veterinar je sumil na poškodbo hrbtenice, upam, da jo je slikal in dejansko videl ali je poškodovana ali ne. V kolikor ni, so lahko tudi kakšne notranje poškodbe, težave s črevesjem, vsekakor jo je treba temeljito pregledati in postaviti diagnozo. Če prvi veterinar tega ni naredil in samo ugiba, potem bi bilo pametno, če greste še h kakšnemu.

Naš je bil leto dni nazaj podoben – popikale so ga mravlje (najverjetneje, fiksno nikoli nismo izvedeli) in je dobil reakcijo ter vse bezgavke zatečene, gibanje oteženo, na koncu plazenje – vet. dal dve injek. brez kakih testiranj, ker je bilo res stanje kritično. Po dveh urah je že pil, hodil, čeprav je bil še pijanček.
In letos – samo strah me je spet poletja, saj ima diag. da je alergik in najmanjša stvar mu že lahko naredi isto.

ženska, tamle zgoraj ti ena ponuja bioterapijo na daljavo, očitno zastonj – daj že slikco psičke gor, no!

Ja, nikar se ne zanašajte na mnenje enega veterinarja. Če bi jaz verjela svojemu, bi bil kuža takrat uspavan, ker mu kao ni bilo več pomoči. Pa je imel eno čisto X bolezen, povsem ozdravljivo in je živel še 10 let.
Če imate možnost, peljite psičko k Milanu Matku, je najboljši veterinar v Slo.

Toplica – Center za zdravljenje živali (Milan Matko)
Topolšica 15, 3326 Topolšica, telefon: 03/589-22-36, 041/736-058

Držim pesti za psičko.

Samo protibolečinske tablete ji je dal? Ajej, menjajte veterinarja.

Aja, pa bioterapija zna tudi zelo pomagati, imamo tudi mi z njo odlične izkušnje, tako da ja, daj slikico psičke gor.

Hvala že vnaprej za pomoč – to je slika naše psičke (ko je bila zdrava).

Ne bi raje psičke peljali k veterinarju, namesto, da limate fotke na forum?

Menjajte veterinarja. Tudi naš pes bi bil kmalu pokojni, potem pa smo šli obupani še po drugo menje. Drugi veterinar je takoj ugotovil, da ima precej pogosto, popolnoma nenevarno bolezen (če se zdravi, seveda) in ga takoj začel zdraviti.

Peljite psičko čimprej k drugemu vetu!

Ja to pa itak jaz sem mislila da se samo po sebi razume, najprej zamenjat veta tale ki samo protibolečinske fila ni ok, če se pa zraven naredi še kakšna terapija na daljavo, pa škodilo tudi ne bo. ampak najprej vet!!!

Smo jo peljali, ji je vzela kri, slikala pa hrbtenice ni! Bomo šli do Milana Matka – hvala Allini za informacijo.

Bioterapija pa lahko tudi pomaga, saj smo fizično-duhovno-energetska bitja. Ljudje in živali…. Tako da hvala od srca vsem.

Ja, nikar se ne zanašajte na mnenje enega veterinarja. Če bi jaz verjela svojemu, bi bil kuža takrat uspavan, ker mu kao ni bilo več pomoči. Pa je imel eno čisto X bolezen, povsem ozdravljivo in je živel še 10 let.
Če imate možnost, peljite psičko k Milanu Matku, je najboljši veterinar v Slo.

Toplica – Center za zdravljenje živali (Milan Matko)
Topolšica 15, 3326 Topolšica, telefon: 03/589-22-36, 041/736-058

Držim pesti za psičko.[/quote]

Matko je strokovnjak za pasje okončine. Našo je dvakrat operiral in prej, ko še ni vede kaj ji je, jo je dal na preiskave na Dunaj, tam so ji slikali hrbtenico s tisto tekočino. Tako, da se maksimalno potrudi in po operacijah je živela še 7 let, čeprav je bila že za odpisat. Tako, da pokliči ga, res.

Ok, hvala.
Takoj ko utegnem malce preverim in naredim terapijo na daljavo.
Poleg tega svetujem obisk veterinarja.

Se javim. lp

Ti, mene pa u križu šteka, a če dam svojo slikco gor, boš tud meni pomagala ? Resno. Sam ne mi pol s takimi, da sem 30 kil pretežka, tko, da bi dala sam slikco levega kolena gor, če zadošča…

Veš kaj, pri takem odnosu ti bioterapija ne bo nič pomagala ne na daljavo ne na blizu 🙂
Komur je pomagalo, že ve, kako in kaj, nam je, pri mačku, ki so ga veterinarji že zdavnaj odpisali. Tako da … Mogoče te pa zato u križu šteka, ker si sitna :)))) Saj bo bolje, ko bo tale vročina mimo 🙂

Sem dala njeno slikico gor. Težko rečem, kako in kaj, ampak psička se mi zdi že bolj živahna kot zjutraj. Ne znam razložiti, kako zadeva deluje, vsekakor pa sem opazila neke trzljaje v mišicah, prepričana sem tudi, da je zaznala bioenergijo in zdi se mi, da gre psički na bolje. Hvala vsem, ki ste ji pomagali, na izzivanja nekoga pod nickom “pomagaš ji” pa se ne ozirajte, vedno so in bodo ljudje, ki na take stvari gledajo s svojega nepremakljivega stališča in so sami sebi edini merodajni.

Seveda pa bomo psičko jutri peljali še k enemu veterinarju, da poda svoje mnenje in jo slika.

Hvala!

Za Psička je bolna

Živjo!

Šla sem pogledat to ljubko bitjece in vidim tvoj močan podzavestni strah, da bi se psički kaj zgodilo.
Ozavesti ta strah, saj preko tebe – lastnika, vleče psička to destrukcijo nase in se zato poškoduje.

Vsedi se, in vdihuj in izdihuj, ter si povej: strah me je, da bi se moji psički kaj hudega zgodilo…
Dihaj in se opazuj, kaj dogaja…

To je iz energetskega vidika to, kar pa se fizičnega vidika tiče pa jo ne glede na vse pelji k veterinarju, vendar ko boš ozavestila ta strah in ga očistila, se bo vse uredilo.

New Report

Close