Najdi forum

kaj jesti?

Ker se bodo spet začeli izpiti in učenje me zanima, kako se upreti sladkarijam. Namreč, vedno ko se učim, pojem zelo veliko sladkarij, da dobim “zagonsko energijo”. Na tak način sem se že zredila 6 kg in se ne bi rada še enkrat. Torej, imate kakšen nasvet kaj jesti namesto sladkarij (sadje ne pomaga).

lp,
moon

Poskušaj zmanjšati OH na minimum (črtaj kruh, krompir, riž, sadje, sladkor, sladice, čokolado, …) in boš videla, da po nekaj dneh želje po sladkarijah sploh ne bo. Namesto sladkarij pojej oreščke (kikiriki, mandeljni, lešniki, …), samo pazi na količino.

Oj,verjameš ali ne,js imam isti problem!Tudi meni ni sadje pomagalo,js si raje kak kapučino skuham,se mi zdi da pomaga.Morš vedet da je to itak neko lažno prepičanje da rabiš sladkarije.

Meni se dogaja isto!!! Poskusi pojest banano s pusto skuto in pol en capuccino – meni pomaga (recimo);) CAU!!

Drži, če ješ manj OH jih tudi manj potrebuješ.

Drži, če ješ manj OH jih tudi manj potrebuješ.

A si že poskusila s cigaretami?

(pa ne kaditi, ampak jesti: če mene prime, da bi jedel čokolado, pojem pol cigarete, pa me mine veselj, da bi tistidan še kaj dal v usta:))))))

Naredi si mešanico 4 vrečke zeleni čaj + 4 vrečke črni čaj z litrom vode.
Spij brez dodatkov.

Poročaj če se ti bo še lutalo sladkarij pa še za hujšanje je dobro

LP Oliver

In kako dolgo pustiš stati to mešanico?

Jaz v loncku zmesam zlico nemastnega kakava in v zlici vode raztopljeno sladilo ali javorjev sirup. Sestavine zmesam z nemastno Vipavsko skuto in dobim nizkokaloricno sladico. Mnjam,mnjam -priporocam!
Dober tek!

Hvala za nasvete, jih bom naslednji teden preizkusila!

lp, moon

New Report

Close