Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kaj JEMO ali SMO JEDLI v petek, 27. januarja???

Kaj JEMO ali SMO JEDLI v petek, 27. januarja???

Petek, za mnoge še zadnji delavni dan v tednu in potem vikend.

V VSAKEM PRETEŽKEM ALI PREDEBELEM ČLOVEKU ŠE VEDNO TIČI VITKO BITJE. LE ZBUDITI GA JE TREBA. Pozdravček Marika

Zame pa bolniška:-((((((((((((((((((((((((((((

LP!

zame pa delovni vikend :))

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

zame končno vikend, sicer še nimam načrtov za soboto, v nedeljo sem pa itak sama tko, da grem mal naokol.

danes je mišljeno nekaj podobnega:
Z: grenivka, 2 kivija, 2x nescafe b.s. z mlekom
M: maline, misli, jogurt
K: goveja juha, polpeti, zelenjava in solata (za dragega, še dušen riž)
V: verjetno napad na kislo zelje

pa včeraj imela prekršek sem bila tok lačna ko sem dam prišla šele ob 22.00, da sem koj mal lahkega jošta napadla. vem, da ne smela tako pozno jesti,ampak sem že sanjala o palačinkah…. je bil sir kar v redu nadomestilo.

oj, jaz za zajtrk 2x jabolko, kosilo pa ne vem če lahko testenine z šampinjoni in omako iz kisle smetane??,+solata večerja pol kosila

opazila sem, da vas ma večina tukaj gor rada gobe. vem, da jih montignac priporoča, ampo moje ni nič narobe, če jih ne ješ – ne maraš?

Ula, če si na 3MD ne smeš smetane na OH dan! Naredi omako tako, da popražiš malo več čebule, ali pa dodaj pasiran paradižnik.

Maja, če ne maraš gob, seveda ni nič narobe. Jih pač ne ješ. Monti jih priporoča, ker imajo nizek GI, vsebujejo vlaknine in vitamine, pa še kalorij imajo zelo malo.

LP!

hvala babica, si zelo prijazna..

Ula,

po 3MD imaš danes za večerjo tortico ne špagetov.

joj kok sem vesela k si me spomnla, se veselim tortice, hvala še enkrat Darči

Je petek.

Z- jogurt
M- jogurt
K- krvavice + dušeno kislo zelje
M- jabolko?
V- sir + gobice

BO?

lep vikend vsem

Suzyb

Ni malo premalo? Zajtrk, dopoldanska malica?

Hej suzyb, ne pretiravaj. Zajtrk je “prešvoh”! Dopoldne si brez problema lahko več privoščiš. Kalkulator v roke, pa računaj!

LP!

Hvala mačke mi danes ne gre mam vročino in sem brez apetita .Sam pijem vodo + čaje b.s.

suzyb

Petek:

Z: sasdna kaša

M: metin čaj z medom in limono

K: ena sarma in kos kruha

M: sadje in pest lešnikov

V: ne vem, grem na abrahama. Kakšen dl črnega vinčka bo sigurno. Ostalo pa: pustimo se presenetiti.

sok grenivke z vodo
Z: p. kruh v vročem mleku, košček temne čokolade
M1: pest lešnikov
M2: 500 ml jogurt 1,3
K: goveja juha z domačimi rezanci, dušena kisla repa, krvavica
V: rio mare in skleda radiča (IRA pravi lavor, pa bi tudi jaz lahko:))

Z: polnozrnat mešan kruh
M: jogurtova strjenka
K:ješprenjeva mineštra z veliko zelenjave
M: jogurtova strjenka
V: dva pečena jajca na čebuli

kivi, pomaranča
Z: p. kruh, kefir
M: jabolko, 2 toasta z marmelado b.s.
K: polnozrnat kus.kus z omako iz pelatov in bučke
M: skuta z lanom in malinami
V: sirova omleta

Lp, Maja

Marika, ta mesec se sploh ne morem najti. Ko vas berem, ste vse tako pridne, kile vam kar letijo. Jaz pa samo iščem po hladilniku, pa po predalu s sladkarijam. Če ne bo nehala, bom kmalu prišla na lansko začetno težo. Pa tako sem si lepo poštimala vse, pol pa me je spet zaneslo v sladke vode, in namesto , da bi imela rezultat vsaj cca. -2 kg, jih bom konec meseca spet kašno pridelala. Lahko me grajte,celo pljujete, sama sem kriva. Potrebujem samo mali klik , pa bo. Tako sem lepo bila pridna, že zaradi maturanca, ki ga naj bi imel letos sin. Potem pa si tile maturantje skregajo na smrt, plesa ni , četvorke ni, vse je šlo rakom žvižgat. Jaz pa sem hujšala in upala , da bi bila ena iz med najlepših mam, sedaj pa se tolažim s čokolado.

Imejte se lepo, mogoče pa klik bo , in bo kar letelo…

jessica

New Report

Close