kaj je z mano
Halo,
danes bi bil moj 46 dan brez cigarete, če nebi vmes prižgala kakšne. Ko sem po 4 tednih pred 14 dnevi prižgala enega, se še nisem tako obremenjevala, ko sem pred tednom dni prižgala še enega sem se malo zamislila, ampak potem sem spet cel teden bila brez cigarete. Zdaj pa me že daje obup nad izgubo vojne, saj sem včeraj in danes spet prižgala cigaret in vedno bolj čutim potrebo po njih. Vse bolj se mi dozdeva, da bom izgubila še eno vojno in da mi nikoli nebo uspelo. Zakaj se mi to dogaja. Kako naj dobim spet tisto začetno odločnost in sovražnost do cigaret, ki me je pripreljala do 4 tednov brez cigarete. To je bil zame velik uspeh, bila sem tako ponosna nase.. zdaj pa čutim vedno večjo potrebo po njih.
Kaj mi svetujete?
Ne izgubljajte volje. Res ste naredili napako, ko ste ponovno prižgali. Ta vaš primer kaže, kako je izjemno pomebno, da nekdo, ki prenehuje s kajenjem, ne prižge več nobene cigarete do konca življenja.
Sedaj se poskušajte premagati in NE PRIŽGITE! Veste, kje so pasti in česa v bodoče ne smete storiti. Glede na to, da čutite čedalje večjo potrebo po cigaretah, lahko poskusite tudi s Champixom kot oporo. Ostanite močni in ne obupujte!
Nič hudega če si prižgala, drugič ne boš. Ktako razmišljam je to isto ko otrok shodi pa pade , je za vsakega otroka drugačen razvoj dogodkov vendar pa na koncu vsak shodi, ravno tako je pri kajenju nekateri prenehajo nikoli več ne prižgejo , nekateri pa se trudimo in padamo se pravi prižgemo in spet nehamo… Sma se nisem še nikoli tako dobro počutila res mi je pomagal champix, sedaj sem brez nobenih tablet in se prepričana da sem shodila, ker me nekaj hudih ovir ni ustavilo na poti do cilja. Zadnja ovira je bila teža, ko sop mi pomagale besede mojce2 . Ta forum je res zakon, sem srečna da sem ga našla.
L.p.
NE VRZI PUŠKE V KORUZE,
Živjo!
Jaz sem tudi decembra spet začel kaditi po dveh mesecih abstiniranja. In ko se je to zgodilo sem bil tako razočaran sam nad sabo, da sem skoraj padel v depresijo 🙂 S časom sem se spet sprijaznil s tem da kadim in sem se počutil bolje. Sedaj me pa spet drži, da bi prenehal s temi ogabnimi cigaretami.
Pri meni je tako, da imam obdobja ko me drži da bi nehal in imam obdobja ko sem sprijaznjen s tem da kadim. Trenutno sem v obdobju, ko si neizmerno želim, da ne bi kadil in bi bil svoboden brez cigaret. Ampak nikakor ne morem razrešit te uganke. Jaz si želim, da bi se rešil cigaret. To je 100% in drži kot pribito. Ampak kako to doseči? Kje je ključ do uspeha? Kaj moram še sprejeti odločitev, da ne bom več prižgal in enkrat ko se to zgodi kaj moram verjeti v to, da mi bo uspelo? Take pomisleke imam ker sem že večrat poskusil in mi ni uspelo….