Kaj je z analnim spolnim odnosom?
Jaz sem nekoč nekje prebrala, da (dolgotrajni oz. pogosti) analni spolni odnosi povzročijo inkontinenco. Upam, da je izraz pravi – gre za nemožnost zadrževanja blata, mišica oslabi. Baje ima to ‘bolezen’ kar precej homoseksualno usmerjenih moških v srednjih letih, kar naj bi dokazovalo, da redni analni odnosi dejansko povzročajo ‘probleme’.
Kako pa partnerja pripraviti do tega? Definitivno ji(?) ne smeš omeniti možnosti oslabelost mišice. :o)
Pripraviš ga s pogovorom, nevarnosti pa ni, če pravilno delaš. Ampak ne govorim iz svojih izlušenj. Je bilo že veliko govora o tem. Malo poišči ali pa bo kdo drug kaj več povedal.
jaz sem slišala, da obstaja nevarnost natrganja rektalnega tkiva (če si predivji) – baje da so moral zarad tega tud enga znanga slovenca šivat :)) pa zarad bakterij v danki je bolje, da občuješ s kondomom, da potem nimaš z malim prijateljem kakšnih problemov (vnetja ipd).
kako partnerja pripravit do tega? če je partner močno proti nastrojen, po moje ne moreš kaj dost naredit…skoz pogovor probaj zvedet, zakaj odklanja to vrsto odnosa (boleča izkušnja, negativne izkušnje prijateljev/prijateljic..). Predvsem pa poskrbi, da bo partner/ka sproščen/a…sicer bo zares bolelo.